Et hemmeligt møde

Jeg troede jeg skulle dø

Jeg har sovet det meste af dagen for at indhente den søvn, jeg ikke fik i nat. Jeg er stadig ret ør i hovedet. Tusind tak for alle henvendelserne omkring min oplevelse. I aften vil jeg læse lidt op på det:) Om lidt kommer M med aftensmad og så kan han forhåbentlig passe lidt på mig hehe
Jeg troede jeg skulle dø

 Her er nogle udvalgte kommentare til min oplevelse:

Navn: Nia Naia

Besked: Hej Sarah Tænker at det lyder lidt som en form for søvn paralyse du oplever ? Jeg har selv haft ligende oplevelser en hel del gange efterhånden, hvor jeg oplever ting som føles helt virkeligt. Har flere gange oplevet at ligge i min seng, hvor jeg føler jeg er lysvågen, men kan ikke røre mig..som om hele kroppen er låst fast og kan ikke sige noget,har ofte prøvet at skrige men tror ikke der har været lyd på ( sover altid alene så kan ikke være sikker ) har flere gange oplevet at høre folk tale lige op i hovedet på mig og røre ved mig når jeg har været i den ” tilstand ” Ved ikke om det er søvnparalyse jeg selv oplever, men lyder til det er lidt ala de samme oplevelser som dig. Håber det snart er overstået og du ikke oplever det igen,..kan godt forstå hvis du føler det er meget ubehageligt. http://da.wikipedia.org/wiki/Søvnparalyse Du er velkommen til at skrive. Kærlig hilsen og god aften fra Nia Naia
Navn: Casper Dahl

Besked: Hey sarah Først pænt træls og drømme det også vågne op på den måde Jeg har også i perioder haft problemer med masive marridt der var så slemme jeg er vågnet op badet i sved og svært ved at trække vejret normalt og ikke mindst store problemer med at falde i søvn igen engang var det så slemt jeg blev så panikken jeg løb hen mod min altan dør og var det ikke for min x kæreste dengang så var jeg nok forsat udover og fra anden sal havde det gjort meget ondt hvis jeg da havde overlevet. Men mine drømme er ikke om personer men ederkopper så ved ikke hvor meget du kan bruge det til dette jeg skriver, men du er ikke alene det er en virklig voldosm oplevelse og håber det er sidste gang du overlever det 🙂 jeg forstår ihvertfald lidt hvor træls og modbydligt det er da jeg har oplevet lidt af det samme Mange hilsner Casper Dahl

 

Jeg troede han ville slå mig ihjel…

Jeg har lige siden jeg var lille, haft søvn problemer. Mine nætter foregår som regel på den måde, at jeg ligger mig til at sove og så vækker jeg mig selv mellem 1 til 6 gange ved at råbe, græde eller skælde ud i søvne. Når jeg så vågner, bliver jeg nød til liiiige at smutte ud og tisse. Jeg har været vandt til den slags forstyrrelser, men i nat var det meget vildere end nogensinde før!
Jeg vågner ved, at der står en mand i mit soveværelse. Han er ca. en 45-50 år gammel og har en lyserød t-shirt på. Han ser utrolig vred ud og pludselig begynder hans hoved at bevæge sig meget hurtigt i ryk frem og tilbage. Mit hjerte sidder helt op i halsen og jeg tænker hele tiden på, hvordan fanen han er kommet ind. Pludselig flytter han sig skråt til højre og tættere på sengen og han bevæger sig så hurtigt, at det ikke var menneskeligt. Han råber noget til mig og ser vred ud og jeg er sikker på, at han vil slå mig ihjel. Jeg skriger på hjælp af lungers fulde kraft, men jeg kan ikke høre mig selv…som om jeg havde mistet hørelsen. Jeg stormer ud af mit soveværelse og på gangen møder jeg min roomate, som har hørt mig skrige. Så der ved jeg, at jeg skreg, men bare ikke kunne høre mig selv.

Jeg var helt rystet og knækkede sammen i gråd og hele min krop dirrede af frygt. Så sad vi der på gang gulvet, indtil jeg var kommet til mig selv. Min stakkels roomie var også helt chokeret. Jeg kunne ikke falde i søvn efter det, før kl. 06.30. Jeg vågnede igen, da jeg skulle vende mig om og synes så jeg høre nogen hviske ind af min dør. Igen bliver jeg pisse forskrækket, men krøb bare under dynen, holdte mig for ørerne og faldt i søvn….
HVAD FANEN FOREGÅR DER!!!!!! er jeg ved at blive fuldstændig sindssyg!!??? hvis du har haft lign. oplevelser, så send mig gerne din oplevelse i kontakt formularen.

 

Skriv en kommentar

 • Mig

  hej Sarah. Jeg ved godt efterhånden det er et gammelt indlæg, men jeg ville alligevel lige svare.

  Først og fremmest – Du har clairvoyante evner. har læst din blog i gennem længere tid nu, og mange af de ting du fornemmer er tegn på det.

  Jeg er lidt usikker på om det du har oplevet er en ånd, noget energi aftryk, dine indre følelser, noget “ondt” eller noget helt andet, men det er helt sikkert spændende det du har oplevet.
  Lige meget hvor mange ting du oplever, så prøv at lade vær med at blive bange. Lys skaber lys – angst skaber angst.

  Har du aldrig prøvet at være sammen med et veninder, lige efter en gyser film, og i så hører en lyd eller noget andet, og i så skriger og farer rundt? Det er ens egen energi der skaber det, hvis man er bange/vred/ophidset.

  Hvis du oplever det igen så sig til dig selv: Beskyt krop, sjæl og aura,
  og hvis du har mod på det spørg personen hvad de vil – så kan det være du får nogle informationer.
  Hvis du bare gerne vil være i fred så sig roligt og bestemt at de altså skal gå og lade dig være – ånder er ikke onde, og respektere det for det meste.

  Jeg vil helt klart anbefale dig at læse Marion Dampier Jeans’ bøger.. Hun forklare på et let læselig måde HVAD ånder faktisk er, livet som clairvoyant, ting hun har oplevet, hvad der er på den anden side, energier osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hemmeligt møde