Dagens outfit

Getting ready!!

Johanna kom endelig og med sig havde hun en rigtig lille pige champagne med nok til to glas. Det nød vi i mens vi lige satte hår og rettede make up. Så hoppede vi i en taxa ud til Trash couture modeshow.

Getting ready!!

Getting ready!!

Getting ready!!

Vi ankom i god tid og slubrede drinks og hyggede inden showet startede. Jeg mødte en masse af mine venner og bekendte til showet. Her selveste Jim Lyngvild – den kære skingrende skøre home…lååve him lol

Getting ready!!

Getting ready!!

Getting ready!!

Getting ready!!

Jeg elsker Johannas ørering. Den har hun købt på et marked i tyrkiet.

Getting ready!!

2 kommentarer

 • Kat

  Hvilket kamera bruger du? Og hvordan gå din diet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hey Kat.

   Jeg bruger et Canon EOS 1100D. Super lækkert, men ret stort. Jeg tænker bare over, hvad jeg spiser og så over-spiser jeg ikke og jeg er heller ikke bange for at gå sulten i seng…dvs. at hvis kl. er over 20.00 så spiser jeg ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit