Min lækre morgenmad/brunch

Jeg vil se din……..

Jeg vil se din collage også! Jeg fandt denne lille sjove konkurrence, hvor man kan lave sin egen collage med mode fra Nelly.com, jeg elsker jo at være kreativ, så det skulle jeg prøve og her er resultatet. Jeg ligger her i sengen med ZULU Maraton, computeren på maven og opslugt af denne collage konkurrence:) Jeg vil gerne se mine læseres collager også, så lav lige din egen collage og link til den i kommentar feltet herunder:)

Man kan vinde 15.000 på sin collage, så piger, det er bare med at komme igang:)

Her er min: http://nelly.com/dk/libresse/4c2ecb28-a277-44c2-ab86-1be0ff2c11c5

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lækre morgenmad/brunch