Endelig kom søndag!!

Min lækre morgenmad/brunch

Jeg er seriøst, så smadret i dag. Selvom jeg kun har fået 14 timers søvn på 3 dage, har jeg ikke kunne sove. Hele min krop er slap og mit hoved er tungt, men jeg kan bare ikke falde i søvn…det er såå belastende! Når jeg alligevel ikke kunne sove, lavede jeg en lækker morgenmad til Michael og jeg.

Det er en feta/kartoffel æggekage. Jeg har ikke lavet den før, men den blev oond god. Den lækre oplevelse skal du også have, så her er opskriften. ( warning: Det er ikke verdens sundeste morgenmad)

Min lækre morgenmad/brunch
Du skal bruge:

1 stor kartoffel, 1 løg, 3 æg, 1,5 dl. mel, 2 dl. skummetmælk, frisk basilikum, feta ost, avocado, agurk, rucola salat og grovbrød.

Snit først løg og kartoffel i små tern, steg dem i ca. 15 min. Smag på om kartoflen er gennemstegt. Krydder med salt, pepper og hvad ellers du lsyter.

Mix æg, mælk, mel i en skål.

I panden smidder du lidt frisk basillikum oven på de færdistegte kartofler og efter et minut hælder du æggemixen ude over.  Når bunden af æggekagen er blevet fast og kagen stadig er lidt våd, så hælder do feta ost tern hend over og bukker kagen. Så steger kagen endnu et mitnut. Så deler du den i to, således at der er to trekanter på panden.

Server med grov ristet brød, rucola, avocado og agurk.

Bon appetit!!!:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kom søndag!!