Forberedelser til modeshowet

Direktør for Dream models?

Som jeg skrev tidligere i dag, så har jeg haft møde med Johanna Ayima, som både er model, men også en rigtig dygtig forretnings kvinde. Mødet gik ud på om hvorvidt, hun skal ansættes som direktør for Dream models.

Det er p.t. mig der er direktør, så det er mit job hun overtager. Jeg vil så trække mig lidt tilbage og overlade flere opgaver til hende, så jeg kan fokuserer lidt på at “bare” være ejeren/chefen for det hele og samtidig fokuserer på en af mine nye projekter, jeg ikke kan fortælle om endnu.

Billedet er fra et modeshow i modeugen af mig og Johanna.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forberedelser til modeshowet