Se med kl. 19.00 på Kanal 5

I aften er det så blevet min tur til at lave mad til mine gæster. Det bliver spænende og se om de kan li maden og ikke mindst underholdningen og så fik jeg jo lige en sviner bag kameraet igår af Kat, som jeg ikke helt forstod, hvor kom fra. Jeg spurgte nok lidt for meget ind til hendes religion, som hun jo så ofte taler om. Det var åbenbart for meget for den lille mis….så nu får vi at se, om hun er kommet sig over det eller om hun hævner sig ved at give dårlige point….lol

Puuuhaa kat pigen….skal vi måske til at kalde dig slangen i stedet 😉

5 kommentarer

 • Maria

  Så du beholder kun det gode folk skriver om dig fordi du har et kæmpe ego eller hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Maria

   Nej det har ikke noget med ego at gøre. Jeg vil jo heller ikke have folk ind i mit hjem, der har et problem med mig…eller være venner med folk, der sviner mig til. Hvis man ikke bryder sig om mig eller min side, kan man jo bare lade være at klikke ind på den:) Man kan ikke være venner med alle og det har jeg det helt ok med. Folk må få afløb for deres vrede eller irritation et andet sted…eks. hos en psykolog 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  synes det er sjovt at du ikke vil lægge de negative kommentarer ind

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg ligger ikke kommentarer op, hvis jeg kan se, det er folk der har ondt i røven eller det er noget, jeg er meget uenig i. Det er trods alt min hjemmeside og ikke et offentlig forum, hvor folk kan læsse lort ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • shahnaz

  Heii Sarah.

  Hun gav dig skod point for underholdning!!!
  Snydt vinder 😉

  knuz

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede sandaler med klods hæl