ledetråd

Afsløring!

Det hedder Copenhagaen Air experience. Det er en af de fedeste ting jeg har prøvet. Man får oplevelsen af frit fald i flere min. Det er for vildt. Jeg var helt oppe og kører, inden vi skulle ind. Når man så er inde i vind tunnellen, så hamrer ens hjerte afsted. Det føles virkelig underligt, at bare flyve sådan rundt! Jeg får også en video tilsendt, som jeg ligger op i morgen…man ser rimelig dum ud, men det er sjhaaaawt!

Du kan læse alt om det her: http://www.airexperience.dk/   det SKAL man altså bare prøve inden man dør hehe

Afsløring!

Afsløring!

Afsløring!

Afsløring!

Afsløring!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ledetråd