Hårdere politi?

Godmorgen alle:) Mine to første dage her i ugen er ret stille og rolige, så jeg har sovet længe og har kun noget administrativt arbejde, at tage mig af i dag. Jeg så lige et afsnit af Krimi 5, hvor politi betjenten ankommer til et sted, hvor der har været slåskamp.

Personerne omkring politiet, vil ikke lade politiet arbejde i fred, de giver fuck finger, råber af dem og bliver ved at komme hen og er truende, selvom politiet beder dem om, at forsvinde flere gange.  Jeg sidder og bliver mere og mere vred. Hvad sker der for den manglende respekt.

Jeg synes det er for vildt, at sådan nogle tabere, ikke kan lade vores politi være. Men jeg synes sgu det er endnu vildere, at politiet ikke slår hårdere ned. Jeg synes seriøst, at de møgører, kan få én chance til at skride, hvis de får besked på det, hvis de ikke kan finde ud af det, så må de få pepper eller komme med på stationen plus bøde. Og så er der dem der råber og giver fuck fingere…omg..de skal bare lige have en gummi kugle i låret, så kan de fanme lærer det!

Jeg ved ikke om det bare er mig, men vores politi er sgu for vattet. De små taber kriminelle har jo ingen respekt…de får lov at spille playstation i fængslet, de smugler hash ind og sidder og ryger fede og plejer iøvrigt deres omgangs kreds og udvider deres netværk, ved at sidde inde. Hvis du er kriminel, skal det sgu ikke være behageligt, at møde lovens lange arm. Det er ikke noget at sige til, at de er pisse ligeglad med at sidde inde….det ligner ufattelig meget mine år på efterskole….. Jesus Christ.

Hvad synes du?

8 kommentarer

 • maria

  jeg har oplevet at politiet slog først og spurgte bag efter! har meget respekt for politiet og deres arbejde.. men det er vigtigt at tingene bliver gjort ordentligt – og IKKE som i usa.. der er en masse papir-arbejde .. og selvom man i de fleste tilfælde føler at politiet er berettiget til at give bøllerne nogle smæk .. hænder det også at der sker misforståelser og at politiet er lige lovlig hurtigt ude med aftrækkeren….!! politiet må sku finde sig i MEGET – respekt!! men sådan er det nu engang og det er netop derfor vi danskere føler os trygge.. politiet spørg’ først og slår bag efter…
  og mille: det med sprøjten.. magen til umenneskelige og hykleriske holdning skal man lede længe efter.. at tage et andet menneskes liv, ligestiller dig blot med forbryderen… et øje for et øje gør verden blind..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sally

  Helt enig! min x kæreste har siddet i fængsel, han havde kæmpe fladskærm, playstation, bluray og flere tv kanaler derinde end jeg nogensinde har haft, mulighed for at ringe til alle de han ville, og han mødte selvfølgelig også andre kriminelle og valgte at blive rocker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er det jeg mener…så sidder de derinde og scorer damer på fb…Det er sgu for let sluppet. Men jeg er også enig med Anna i, at det skal stoppes helt fra barnsben. Men den generelle mangel på respekt, tror jeg kommer sig af, at politiet er for bløde. Hvis de eks. havde friere tøjler, ville de der oprørske unge også tænke sig om en ekstra gang inden de spytter efter politiet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg er naturligvis enig i at politi skal have respekt og det syn der tonede frem på din tv-skærm ikke er acceptabelt, jeg er dog langt fra enig i at målet for at opnå dette er strengere straffe og hårdere fængselsmiljøer.

  Dette kan hurtigt blive en længere diskussion om det danske retssystem, så jeg melder bare hurtigt mit synspunkt ind i debatten;
  – vi skal bestemt ikke ønske os amerikanske tilstande i Danmark, det ødelægger mennesker og skaber hverken mindre kriminalitet eller bedre samfund i det hele taget.
  – jeg mener man bør sætte langt tidligere ind i skoleforløb, øge samarbejde mellem skole-hjem og sætte flere penge af til socialt arbejde, så vi undgår at unge overhovedet bliver en del af det kriminelle miljø til at starte med
  – igen; ingen undersøgelser tyder på en sammenhæng mellem hårdere straffe og lavere kriminalitet – det er kun et plaster på et lille sår, men løser ikke det store problem!

  Tak for en go blog sarah, hvor man helt uventet lige skulle tage stiling til noget samfundsrelevant, tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi

  Har selv gået på efterskole og er helt enig i, at det som udgangspunkt lyder nærmest helt ligesom at gå på efterskole :-)!! Det er sku for dårligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Helt enig!!! Fængsel herhjemme er sku ligesom et hotel!! Det skulle skisme være som i USA!! Tag f.eks. Anders Breivik – hvor mange penge bruge staten (den norske) ikke lige på ham? Han burde da bare få nålen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg giver dig ret i at de kriminelle er latterlige & ingen respekt har. Men hvad ang. Politiet så kan de jo ikke tillade sig noget uden de skal skrive en 50 sider lang rapport. Det er uhyggeligt hvor meget tid de skal bruge på papir arbejde nå de faktisk er ansat til at hold ro & orden på gader & stræder. Men desværre er der for mange mennesker som går mere op i at alle skal behandles rigtigt & derfor bruger ordensmagten alt alt alt for meget tid på ting andre kunne lave for dem. Politiet skal man have respekt for & de som ikke opføre sig ordenligt skal ikke i fængsel hvor der er PlayStation – fladskærmstv & en masse andre goder. De skal ind i et rum hvor der er en køjeseng & et lille toilet. Derud over så skal de gøre sig fortjent til noget som helst andet. Magter ikke at bringer børn ind i denne Verden hvor man ikke har respekt for ordensmagten. Ej heller bare alm. Pli i forhold til hvordan man skal opføre sig over for andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Sofie

  Helt enig, giv dem nogle smæk for søren!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoot - lærerinde