DET sagde han bare ikke???

Imorges – Så ligger vi der og krammer. Vi havde en skøn aften med middag på Formel B ( billeder på bloggen  senere) efter middagen tog vi forbi en cafe, hvor Michaels forældre sad sammen med hans moster og hendes mand, hvor vi fik en lille drink inden vi tog hjem af. Vi var ret tæt på vores lejlighed, så vi besluttede os for bare, at gå hjem. Den “gode” beslutning varede lige nøjagtig i 5 min. så fik jeg alvorligt ondt i mine ankler af at gå. Jeg havde vadet rundt i stiletter hele dagen og på dette tidspunkt ville mine ankler bare ikke mere. Halv berustet hopper jeg op på ryggen af Michael, som bærer mig hjem…oorhh.. hvilken vidunderlig sød kæreste jeg har, hva!! Først middag og så bærer han mig hjem. Han er så stor og stærk og romantisk.

Så her i morges ligger jeg så i hans arme og tænker på, hvor helt og aldeles vidunderlig han er. Omgivet af sommerfugle og engle sang, rejser jeg mig fra sengen og halvt på vej ud af soveværelset siger han så, og jeg citerer ” Du er så dejligt, din sexy dirty whore”……………………………………………………………………………………………………………………………..

Jeg vidste ærligt ikke helt, hvordan jeg skulle reagere…. alle mine sommerfugle smadrede imod gulvet og den der englesang, forsvandt som dug for solen. Jeg glemmer, hvad det var jeg skulle, så jeg går bare ud i køkkenet, hvor jeg gentager ordene…på dansk…din sexede beskidte luder hmmmm….. Nope det lyder HELLER ikke romantisk på dansk.

Da jeg kommer ind i soveværelse igen, ligger han bare der, med det der typiske ” jeg er en mand og jeg har slet ikke fattet, at jeg lige har fornærmet dig” look. Jeg smiler høfligt tilbage og han kan godt mærke, jeg ikke er helt tilfreds. Jeg glider ned under dynen igen. Hans tlf ringer og imens han ligger der og snakker med en af hans venner, opdager jeg, at han har spildt noutella på sit bryst og at der er en kerne imellem hans tænder…..her går det op for mig…at uanset hvor dejligt en mand er, så vil han aaaaltid have en lille kikset og upassende Frank Hvam gemt i sig.

🙂

 

5 kommentarer

 • Linda Bech

  👍👍🤣🤣❤❤❤Hold kæft hvor er du sjov, Sarah …Elsker din fede humor 😍du gør simpelthen verdenen til et bedre sted at være… så tak for dig!!!🙏🙏❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  ELSKER denne historie… du er simpelthen så sjov:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Haha, hvor var den god. Sidder og griner for mig selv 😀

  Mænd, mænd, mænd…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hahahaha sikke en sjov episode.. men godt i fandt ud af det alligevel 😉
  Må simpelthen tilstå at den fyr du har fundet dig dér er en sikker keeper. Og GUD hvor er han altså romantisk. Er super glad på dine vejne, nu må jeg håbe det snart bliver min tur til at finde en gentleman 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Haha klasse..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lækre nye skjorte