Jeg Har slået min kæreste!Se billede her!

Hvad?? Hvorfor vil du ikke kysse mig?

Se billeder. Hehe lige lidt morgen-fjol i søndags sengen. Det gode ved en søndag er, at man er lovligt undskyldt for at ligne en hængt kat og det udnyttede jeg til fulde i morges. Jeg er faldet i, i en af mine egne reklamer, der kører her på bloggen og jeg købte mig en Jumpin dragt i pink. Jeg skulle egentlig bare købe en i lilla til min veninde Julie i fødselsdags gave, men så kom jeg også til at købe en til mig selv. Den er så dejlig…..jeg kunne bo i den. Den er dejlig blød og varm og så synes min kæreste at jeg ser “cute” ud i den…det er jo lidt noget andet end en sexet beskidt luder, som han jo så flot fik kaldt mig igår. ( se blog fra igår lol)

Man kan købe min dragt her: http://shop.jumpinshop.com/

Vi har spist rundstykker med noutella til morgenmad….  😉

Hvad?? Hvorfor vil du ikke kysse mig?

Hvad?? Hvorfor vil du ikke kysse mig?

Hvad?? Hvorfor vil du ikke kysse mig?

4 kommentarer

 • m

  Du er så dejlig!!! Sexyyy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  heeejiii 🙂

  Jeg ELSKER også fulddragterne der er kommet på markedet. Det er awesome at man kan se hot ud selvom man er komplet indpakket i dejlig blødt stof 🙂

  Forresten tak for nummeret til PULZ jeans! Jeg fandt skjorten en time efter og købte den i mørkeblå.. Så nice 😀

  Hav en god søndag!
  De bedste hilsner, Victoria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Sarah Louise! Ville rigtig gerne se et indlæg med din parfume samling? Og måske også din makeup samling, hvor du fortæller om dine yndlings mærker osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Katrine

   det skal jeg nok lige skrive mig bag øret:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg Har slået min kæreste!Se billede her!