Aften hygge i min bedste ven

Er rasende på vejr guderne

Godmorgen mine dejlige blog læsere 🙂

Jeg er i et rigtig træls humør over det her lorte vejr. Det pisser ned på mit vindue og jeg skal til tandlægen. Jeg havde ellers planlagt en dejlig cykel tur i solen til tandlægen og hjem igen, men det bliver der ikke noget af i det her vejr. Min indre dulle tøs, trøster sig dog med, at jeg jo netop har fået nye gummi støvler fra Gucci og at de nu passende kan hives frem til et mere nyttigt formål, end bare at se lækre ud 😉

Min nye direktør har jeg sendt til Dubai, hvor der er mode uge. Hun skal til et par møder vedr. at åbne en Dream models afdeling i Dubai. Nu håber jeg bare, at hun ikke bliver revet med af for meget fest og pjank 🙂

Hvis du er en af dem der skal til White sensation fest, så kommer jeg med et bud på, hvad du kan have på, hvis du gerne vil være lidt fræk og klædt på til at danse natten lang. Senere på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aften hygge i min bedste ven