Vil du have fjernet din tatovering?

Elsker Thomas sabo

Jeg lovede et indlæg, som kun handlede om de smykker, jeg havde på forleden. Jeg har købt et helt sæt fra Thomas Sabo. Dvs. øreringe, finger ring og armbånd. Alle med de flotteste sten. Jeg tog hele sættet på sammen med mit Skagen ur og mine Skagen ringe. Det passede perfekt til hinanden og jeg følte mig som en dyr dame, da vi tog afsted imod restauranten. Thomas Sabo laver eller meget rockede smykker, men de laver altså også de smukke næsten royale smykker:)

Elsker Thomas sabo

Elsker Thomas sabo

Elsker Thomas sabo

Elsker Thomas sabo

Elsker Thomas sabo

5 kommentarer

 • S

  Kære Sarah. Er dit ur bronzefarvet? Håber du kan svare hurtigst muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hej Sarah 🙂

  Skulle til at købe et ur fra Skagen igår, men ville lige høre om dit er guldfarvet eller bronze farvet? Hvis det er bronze farvet, går det til guldsmykker, eller virker det mærkeligt?
  Håber at du kan svare hurtigst muligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nej hvor er dine ringe fra Skagen smukke! Ved du om de stadig kan købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Anne

   ja det er jeg da ret sikker på man kan:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du have fjernet din tatovering?