Dagens outfit

Mobil pics: Igår aftes

var jeg sammen med en af min “gamleste” veninder. Hun er fra bosnien og vi mødte hinanden da vi var 11-12 år gamle i støvring. Vi har været venner lige siden. Vi har været igennem rigtig meget sammen og hun er en af de få mennesker jeg stoler på. Jeg har faktisk kun nogle få piger i mit liv jeg stoler på. jeg har vanvittig mange bekendte, men jeg har desværre oplevet rigtig mange gange, at man ikke kan stole på folk, så jeg holder mig kun tæt med meget få:) Lige nu er to af min bedste veninder i udlandet for en længere periode. Det synes jeg er lidt hårdt.

Nogle gange får jeg lige lyst til at ringe og snakke eller fortælle noget eller søge gode råd, men det er ikke lige til, når de er på den anden side af jorden. Jeg savner dem sgu…..en lille smule ensom, kan jeg godt føle mig, når man sidder der med en eller anden fantastisk nyhed, som er personlig personligt, man gerne vil fortælle dem, men det kan man ikke.

Igår var jeg så sammen med min veninde Dada. Hun inviterede mig ud og spise. Bagefter tog vi hjem til hende og hyggede. Vi fangede også et par store fede magnum is på vej hjem…mmmm…Det var en dejligt aften. Gode veninder hænger ikke på træerne:)

Mobil pics: Igår aftes

Mobil pics: Igår aftes

2 kommentarer

 • Livret

  Hej Sarah.
  1. Hvad er din livret?
  2. Hvad spiser du aldrig?
  3. Hvilke land synes du laver det lækreste mad?

  GOOOD BLOG OG GOD AFTEN 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   1) Jeg elsker pasta
   2) Jeg spiser aldrig foie gras og gedeost
   3) Jeg synes at Italien laver fantastisk mad:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit