Min frokost

Jubii min nye mobil – klip i dit sim kort

Så kom den endelig. På trods af at min dovne postmand ikke gad, at gå på 5 sal for at aflevere den og jeg så selv måtte på posthuset, så kom den endelig hjem til mig. Jeg brugte en hel aften på at sidde og nørde med den. Da jeg fik den låst op, fik jeg at vide, at jeg ikke kunne bruge den før mit nye nummer var overført. Grunden var, at mit nuværende sim kort er for stor til en Iphone. Så tænkte jeg, jamen så klipper jeg det da bare til.

Midt i processen tænker jeg “fuck, hvad hvis det ikke dur, så kan jeg jo ikke bare sætte det tilbage i den gamle tlf” men heldigvis så virkede det:) Så jeg kunne bruge min tlf med det samme.

Den er en del bedre end min langsomme htc 🙂

Jubii min nye mobil - klip i dit sim kort

7 kommentarer

 • De klippede også i mit simkort nede i Telenor og det fungerede altså helt fint ;-P Og hun nævnte intet om splinter, men altså mon ikke det går???

  Er super glad for min iphone og ville ikke kunne leve uden den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hjelmroth

  Det har noget at gøre med at sim kortet godt at afgive små splinter, som ødelægger telefonen. I og med at det kan blive lidt flosset af at blive klippet til!. Det er enormt frestende at gøre, da man selvfølgelig gerne bare vil i gang med sin telefon… Men tålmodighed er en dyd!!.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Stort tillykke med den fine telefon 😉 Jeg har den selv og er super glad for den især fordi den jo er Hvid ;-)) Jeg fik mit sim kort klippet til i telenor butikken af sælgeren da jeg købte min og håber da ikke de har ødelagt den!?? .. blir lidt bekymret når jeg læser Christinas kommentar ! ;-( Jeg forstå ikke helt hvorfor det skulle kunne ødelægge den !??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hjelmroth

  Det er vældig fin telefon… Men blot for info, så kan det ødelægge telefon, hvis man sætte et simkort i som er klippet til… har selv bitre erfaring med det, og har desuden arbejdet med det… Så blot et godt råd!. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ja man skal være meget omhyggelig. Jeg har heldigvis idag endelig fået overført mit nummer til det rigtige sim kort:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Fedt med en iPhone!! Og så elsker jeg din blog – dig og din stil er inspirere for mig, når jeg kun er 13 år 🙂 klippede du virkelig i dit sim kort!!?? <3 haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min frokost