Se mit trænings rum:)

Maden til min fest – Lækre canapeer

Jeg har fået et par mails om, hvilken mad jeg serverede til min fest i lørdags. Jeg bestilte maden hos www.in1.dk  jeg bestilte primært lækre canapeer med snacks til. Gæsterne elskede maden og alt blev spist. Det var virkelig lækkert. Min ynglings var sådan nogle oste chips…årrh…dem spiste jeg lidt for mange af hehe. Det sted kan helt klart anbefales, hvis du selv skal  holde fest..de arrangerer vist også hele fester:)

Her er lidt billeder af maden:)

Maden til min fest - Lækre canapeer

Maden til min fest - Lækre canapeer

Maden til min fest - Lækre canapeer

Maden til min fest - Lækre canapeer

Maden til min fest - Lækre canapeer

Maden til min fest - Lækre canapeer

8 kommentarer

 • Oste chipsene er ret nemme at lave. Du skal bare rive parmesan ud på bagepapir på en bagepalde i nogle toppe og lige brede det lidt ud. De skal ikke ligge for tæt da de jo flyder lidt ud. Så skal de bare have 6-8 min i ovnen på 200 grader. hold øje med dem fra 5 min. så kan du se om de tager farve og kommer til at ligne dem du fik.

  Du kan også lave en stor en på en pande med lidt olie og medium varme. Så kan den knækkes i flere stykker bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   oooh noo..nu kommer jeg jo til at lave dem hele tiden..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Hvis du vil fortælle det, hvad gav du for maden til festen?

  Overvejer at benytte mig af firmaet til min fødselsdag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Vi havde 27 gæster og vi betalte 3000 kr. For mad til alle. Det var inkl. Moms. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Hvor ser maden lækker ud.. Mums..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Kom sådan til at tænkte på Dukan kuren du var på, fordi hvis jeg husker rigtig så spiste du lufttøret skinke, og jeg har læst at det må man ikke spise når man er på Dukan kuren – er det forskelligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Hej 🙂 nu blander jeg mig lige lidt, men håber at det er okay, da jeg selv er på Dukan diæten 😉
   Det er sandt, at man ikke må spise lufttørret skinke. Desuden skal man også spise 1 ½ spiseske hvedeklid om dagen. Det hjælper på fordøjelsen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg kan ikke huske d. Men jeg spiste d og tabte mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit trænings rum:)