Dagens outfit

Fotoshoots hele dagen

Jeg skal arbejde som fotograf hele dagen i dag. Model Sigrid fra Dream models, skal have taget nogle nye billeder i dag. Hun  har et dejligt rødt hår og et unikt ansigt og jeg glæder mig super meget til at arbejde med hende.

Efter arbejdet, kommer en af mine old friends forbi. Vi skal træne sammen i vores trænings rum….det er virkelig fedt, at istedet for at mødes og æde og drikke vin, så mødes vi for at træne og høre god musik og spise sundt aftensmad lol det er sgu kvalitets tid:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit