Mobil uploads fra igår aftes

Jeg er ikke syg!

Nu er jeg ved at være rigtig godt træt af, de mails og kommentare jeg får, hvor onde tunger skriver at jeg har spise forstyrrelser. Jeg bliver både beskyldt for at have bulimi, besat af mad og i det hele taget forstyrret når det kommer til slanke kurer og mad. Det er jeg ikke! Ja jeg går op i min vægt og mad, men jeg synes ikke selv, at det er på et sygt niveau.

Hele balladen startede med disse billede. Ja jeg var ret tynd der, men jeg synes faktisk at det er pænt….. jeg har svært ved at holde den vægt, så jeg spiser sundt og træner, for ikke at komme for langt væk fra den vægt jeg havde på de billeder. men jeg har det godt…både indeni og uden på..

Synes du jeg ser syg ud????

Jeg er ikke syg!

Jeg er ikke syg!

52 kommentarer

 • Louise

  Nu har du jo en ret stor barm, som selvfølgelig vil få din arm til at se tyndere ud, det tror jeg er logisk for enhver 🙂
  Og i og med at du laver en indafrotation af skulderbladet, så popper kravebenet altså frem 🙂 Og fordi billedet er taget fra en vinkel oppe fra, kan man se fordybningen.

  fakta for alle pengene 🙂

  Men ja, på billedet ser du noget tynd ud, men der ser jeg de ovenstående fakta som begyndelse for det.
  Jeg læser fast din blog og kan kun ryste på hovedet af beskyldninger om sposeforstyrrelse. Selvfølgelig har du noget kontrol over din kost og træning og hvad det indebærer, men det hører sig til, når man er model som du 🙂

  Jeg synes du har et flot sundt udseende til den slanke side 🙂
  og hvis folk skulle være i tvivl, skulle de læse med, se din glans i dit hår, din glød i din hud, mangel på rander under øjnene osv, Enhver med lidt at rykke med kan se, at du er sund og rask

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Yes, jeg synes du ser syg ud. Også fordi du har så store falske bryster og en tynd arm, som ligner spaghetti. Overhovedet ikke charmerende, på nogen måde! Synes dog, at du ser sundere ud nu, men ikke på disse billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D. M.

  Hej Sarah –

  Jeg synes du er gude smuk og ja du er slank og har en flot krop, men du er en KÆMPE inspirationskilde !!! Jeg bliver så inspireret og får mod på min træning når jeg ser disse dejlige billeder af dig!

  Intet negativt her fra !!!
  Tror desværre bare mange folk har ondt bagi….

  Keep up the good work 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Kære Sarah Louise,
  du ser overhovedet ikke syg ud. Grunden til man kan se dine knogler er den stilling du sidder i og den vinkel billedet er taget fra.

  Husk vi bor i jantelovens hjemland – GO GIRL GO

  Knus Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser slet ik syg ud…overhovedet! Man kan heller ikke have sådan en frisk glød som du har hvis man har spiseforstyrrelser.. På det første billede ser du måske lidt rigeligt tynd ud, men det kan jo også være måden du sidder på.
  Jeg synes du ser skide godt ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Du ser en anelse skrabet ud på de billeder der hentydes til, men smuk:) Dog smukkere med lidt mere sul på kroppen så man kan se de flotte former. Venligst Sille:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Sarah, du ser sgu fantastisk ud! Og jeg er meget imponeret over din stærke vilje, hvor er det sejt at du træner så ofte som du gør og at det lykkedes dig at holde vægten og din krop sund og smuk. Du ligner ikke en der har en spiseforstyrrelse, du ser sund og jeg synes bare at du skal være stolt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes du ser super godt ud både på billederne og nu!

  Det er kun fedt at du vil dele dine kostråd og træningsrutiner med andre, som også vil holde sig slanke eller ønsker en bestemt vægt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • irina

  Hej Sarah.
  Vil nu komme med min ærlige mening.
  Jeg syntes at kunne huske du har postet de billeder før, hvor det også handlede om vægt, at du var ked en periode?? ..
  Og jeg vil så sige at sammenlignes man de billeder, med nogen af dine “dagens outfit”-billederne så ser du for tynd ud nu på de nævnte! Når man ved hvordan du ellers kan se ud, er det sammenlignet bare ikke flot man kan se dine knogler så meget.
  Jeg tror din krop er flot i dec. efter julemad!
  Vigtigste er at du har det godt…!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara A

  Om du er for tynd, må være op til dig selv at vurdere. Du deler tydeligvis vandene, og heldigvis for det. Hvis du har det godt med din nuværende form og vægt, så kan det være ligemeget hvad andre synes 🙂

  Dem der synes du ser syg ud, og smider om sig med ord som “spiseforstyrrelse” og “anoreksi, har tydeligvis ingen anelse om, hvad en spiseforstyrrelse rent faktisk handler om (det handler bl.a. om negative tanker, følelser og dårligt selvværd, og ALT centrerer om at opnå maksimal kontrol, ofte i form af kalorieforbrænding)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg synes, at du ser super fin ud, som du er nu! Du er slank og ser sund ud.
  På billederne er du måske en anelse for tynd, men det er ikke noget, som du ikke kan bære. Men det burde ikke være dit ideal..

  Tak for en anderledes blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg er ved at dø af grin 🙂
  Jeg har gluten allergi og irritabel tyktarm og lever næsten
  udelukkende på proteinkost med kosttilskud og diverse.
  Det er altså ikke FARLIGT ! Kroppen sætter forbrændingen i
  vejret, da den tager længere tid om at forbrænde proteiner, men
  du kommer aldrig til at blive anorektisk af proteinkost!
  Sarah Louise er hverken sygelig at se på eller at høre på mht
  sin kost – og en proteinkost i en periode kan være en glimrende måde
  at rense ud på. Det er bare sund fornuft i stedet for at sulte på
  udrensningsjuicekure og andet.

  Synes man skal passe på med at smide med kritik, når man
  ikke kender Sarah Louise eller proteinkost, som det tydeligt fremgår
  af nogle kommentarer.

  Bum !

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DONNA

  hello lovely ones,

  jeg kan overhovedet ikke set noget problem i dette, så længe man er tilfreds med sig selv. det handler om at man skal elske sig selv og ens krop. vi har hver især forskellige fokus som individer til vores krop. du ser bestemt ikke syg ud, og inden folk svarer på dit indlæg, så tag lige og læs teksten ordentligt igennem, da i viser tydeligt, at i ikke har forstået hvad det er hun skriver. dine arme ser en tynde ud, men dette afhænger meget af den vinkel som billedet er blevet taget i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • :-)

  HOLD NU K*** .. det er normalt at gå op i sin krop især hvis det hænger sammen med sit arbejde!. jeg synes hun er super skøn at se på og ser IKKE syg ud:-) .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kære Sarah Louise . Du ser absolut ikke syg ud. Jeg har haft anoreksi og fordi man går op i kost, træning og bliver irriteret på sig selv fordi man har spist usundt har man ikke en spiseforstyrrelse. Syntes du har et fornuftigt forhold til kost og motion, og er så flot! Og ser sund ud. Hvis du er spiseforstyrret kender jeg mange der har en spiseforstyrrelse. Men der er vel intet galt i at gå op i sin krop og sit udseende. Anonym

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg synes ikke at du ser syg ud. Men jeg synes du giver et forskruet billede af hvad det vil sige at være sundt. Du burde ikke være på en kur hvor du skal tabe 3 kg på 3 dage eller hvad din proteinkur gik ud på. Du burde derfor fortælle at det er sundt at spise sundt og varieret HVER dag og ikke bare når man lige skal smide 3 kg. For dét er ikke sundt. Du er model. Du burde ærlig talt vide bedre. Du burde ikke skrive nemme hurtige kure.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   hmm du læser åbenbart ikke min blog. Den kur jeg var på strak sig over 10 dage, hvor jeg tabte 2-3kg. Jeg var ikke sulten på noget tidspunkt, fordi det netop er en kur der tager hensyn til ens behov for mad indtag. Jeg skriver om mit liv som det er og er jeg på en stram kur op til et job, så er det sådan det er. Arbejdede jeg som bager eller bus chauffør, var jeg ikke så fokuseret på min vægt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Sarah spiser jo også McDonalds mad, tager UD og spiser, spiser M&M’s og alt muligt.. Det er jo ik fordi hun slet ik har noget liv, og bare går og sulter.. Vi ser da tit opskrifter på sunde og faktisk meget mættende retter ! så nej, du læser åbenbart ikke hendes blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H

  Hej Sarah

  Som mange af de andre, der har skrevet herinde vil jeg sige, at ja, du ser meget slank ud på billederne, og du ser skøn ud, som du er nu.

  Det eneste ærgerlige, jeg ser i dette er, at der uden tvivl er mange piger, der ser op til dig, og bruger dig som et forbillede og endda måske et mål for, hvad skønhed er – og det er langt fra alle piger, der har mulighed for at komme i nærheden af dit slanke ydre, og det vil for mange piger være usundt at forsøge på det. Det kommer her meget an på kropstype og generel levevis.

  Når man nu står i en situation som dig, og har piger, der ser op til sig, så har man – som jeg ser det – et ansvar; et ansvar for at formidle et godt og sundt budskab!

  Derfor synes jeg, det er fedt, at du formidler budskabet med, at man skal være god ved sig selv og sit helbred med motion hver dag og sunde madvaner fyldt med grønt og proteiner!

  Men det vigtigste budskab må vel være, at man skal have det godt med sig selv som man er uanset, om man liige mangler de sidste 3 kg, eller har en lidt for lille numse og lidt for stor mave. Der er alt for mange piger med forvrængede selvbilleder med urealistiske forventninger til dem selv, og vi skulle nødigt have flere af dem!

  Så fortsæt med at leve den sunde livsstil og opfordringer til at være god ved sig selv og nyd dit ansvar, for med ansvar kommer muligheden for at ændre noget hos andre! Og det skulle helst være i den positive retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela

  Hej Sarah, lige på de billeder du lagt ind i dette indlæg, synes jeg det ser ud som om du har meget tynde arme, men hvis man kigger mange af dine ”nyere” indlæg/billeder ser du på INGEN måde tynd ud på en syg måde, du har en flot krop, har selv haft spise forstyrrelse og du ser slet ikke tynd ud på den måde, god weekend ! Mvh. Michela 🙂
  http://michelajakobsen.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg tror meget at det er denne vinkel på billedet og måden du sidder på, på det øverste billede så man kan se dit krave ben, det er jo bare et uheldigt billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christopher

  jeg synds ikke du er for tynd du ser godt ud og du skal være glad for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Jeg synes du ser lidt for tynd ud på overstående billed, men ellers ser du sund ud. Jeg ser det da bare positivt at du går op i hvad du kommer i munden, og fedt du deler ud af dine opskrifter..

  Jeg er helt enig med Anne, hvis man følger med i Sarahs gøren og laden vil man finde ud af, at hun OGSÅ spiser bl.a. MC Donalds.

  Så slap lige af…

  Sarah, du er en flot kvinde

  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg bliver sgu en smule irriteret på kommentarer som denne: “Det er ofte syge piger, der ikke selv kan se det” – Der er ikke noget at se!
  Der er intet galt med Sarah, ja hun er tynd på billederne, men det er lige så meget uheldige vinkler som det er noget andet! Sarah er smuk som hun er!

  Jeg har iøvrigt lært at hvis man ikke har noget godt at sige så skal man holde sin mund! Det er der flere herinde (og andre steder på nettet) der kunne lære lidt af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  På disse billeder er du lige i underkanten, men synes stadig det er flot 😉 Men du er UDEN TVIVL meget flottere nu!! Jeg følger din blog hver dag og jeg synes du er super inspirerende, jeg går selv meget op i hvad jeg spiser og er også blevet beskyldt for at have problemer med vægt og mad men det har jeg langt fra, jeg går bare op i en synd livsstil. Derfor er det også fedt du fortæller så meget om hvad du spise, jeg har f.eks. taget din frokost med tun, majs og rødlæg til mig – super lækker! Du skal bare blive ved med at gøre som du gør, for du ser super godt ud 😉
  Kæmpe knus :)!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Kære Sarah
  Nej du ser ikke syg ud ! ærligt talt syntes jeg du ser hammer godt ud og når man læser mange af de her kommentarer især fra hende der ” veronica fra Jylland ” så er det ret gennemskueligt at hun har noget personligt imod dig! Du er meget slank og jeg kan sagtens forstå at du går op i hvad du spiser det er helt naturligt og det høre med til dit job !
  Lyt til dig selv og dine aller bedste venner dem hører du sandhenden fra samt din kæreste 😉 lyt ikke til mennesker som har et personligt nag imod dig .. de vil aldrig være ærlig overfor dig!
  De fleste af os piger / kvinder har det med at gå lidt op i vægt og så tabe os igen.. ofte er det jo pga stress – for meget arbejde eller måske kortvarig sygdom som kan gøre det. Vi kender det alle sammen og ja man er jo nok selv mest kritisk når man står der og ser sig selv i spejlet.
  Du er smuk som du er 😉 håber du lytter..

  Knus fra Ann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wolf

  Hej Sarah

  Jeg må holde med de fleste her, du var for tynd på de billeder, men jeg syntes ikke det er FARLIGT tynd som rigtig mange hentyder til.

  Det øverste billede syntes jeg ser slemt ud, knoglerne stikker nærmest frem og siger hej, men det ligner mere et meget uheldigt shoot, for det ser slet ikke så slemt ud på de andre billeder, men uanset hvad når man følger din blog ligesom jeg gør, der får jeg OVERHOVEDET ikke indtrykket af at du er syg, eller noget i den still!

  Så læg du bare det bag dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Jørgensen

  Det er kun tykke mennesker der siger du er for tynd. Det er du nemlig overhoved ikke. Du har en pæn krop, der passer til dine bryster (selvom de er falske), og jeg synes overhoved ikke det er for meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg syntes lige på de billeder er du for tynd. Jeg syntes du har så fantastisk smukke kvindeformer på de nyere billeder af dig. Der er stor forskel på at gå op i hvad man spiser, og på en decideret spiseforstyrrelse.
  Så længe du kan spise hvad du har lyst til når du har lyst uden at få det dårligt over det mens du spiser / efter du har spist kan jeg ikke se problemet i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er F%#%%# HOT, Jeg ku godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  Kun en kan sige om du er for tynd eller ik og det er dig selv. du skal føle dig godt tilpas i din krop og være tilfreds ( ved ik om man nogensinde bliver tilfreds men sådan da) og kun du kan afgøre hvordan du har det bedst med din krop. Men selvfølgelig i det du spørg folk her inde så må man jo os regne med nogen dårlig kommentar ligeså vel som gode.
  men at folk andre steder hvis du ikke selv har spurgt om du er for tynd eller ser syg ud, kommenter det eller skriver det til dig, er simpelhen respektløs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie-amalie

  Hej Sarah, håber du kan klare vores ærlige mening når nu du selv spørger efter den.
  Jeg synes du ser syg ud. Det er slet ikke pænt.
  Mvh Sofie-amalie (fast læser gennem lang tid)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica Jylland

  Ja du er jo dødflot hvis man kan li skelletter med hud på og silikone patter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. Duelund

   sikke da en åndsavg kommentar … dette er en ordentlig side .. og du kommenterer på et meget lavt niveau synes jeg .. man kan have sine meninger .. fair nok .. men at svine Sarah til på den måde .. undskyld mig … ?? hva bruger du egentlig overhovedet tid på hendes side for ????

   en forundret hilsen herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie F

  Nej jeg synes ikke du ser syg ud. Man har lov til at gå op i sundhed og velvære for sin egen krop uden andre skal kommentere det. Dog er jeg enig med de andre om at første billede er lidt uheldigt ift. din venstre arm men det kan jo ligeså godt være en uheldig vinkel 🙂

  Knus herfra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes du VAR for tynd på disse billeder….
  Men som du jo tidligere har skrevet et indlæg om, er disse billeder taget i en tid hvor du var nede og ked af det.

  Jeg går selv enormt meget op i at leve en sund livsstil, og det betyder meget for mig hvordan jeg ser ud.

  Som din krop ser ud nu er helt perfekt. Du er jo stadig slank, men trænet! Og jeg synes det ser super lækkert ud når man er lidt tonet. Uden at det skal være for meget self. Forstår godt hvorfor du gerne vil holde din vægt ved lige, så du forbliver som du er og ikke tager på. Personligt kender jeg alt til det. Og så snart du ingen grænser har for dig self mht mad og træning, ja så kan der sgu let ryge 10 kilo på!! woooops.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Ja her ser du syg ud. Det er flot at være slank, men ikke så tynd som på disse billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Dem der vælger, at ytre sig negativt omkring dit udseende, gør det kun for at hævde sig selv på din bekostning. Det hele bunder i ren og skær misundelse.
  Jeg har prøvet det selv og oplever det stadig. Efter et vægttab på godt og vel 10 kilo, begyndte alle mine veninder, at fortælle mig hvor tynd jeg var blevet og hvor unaturligt det så ud. Andre, jeg slet ikke kendte kontaktet mig på facebook for at ytre deres mening omkring mit vægt tab. Det er hårdt, når man konstant skal forsvare sig overfor folks ondskabsfulde meninger og specielt når det hele bunder i dårligt selvværd.

  Jeg synes du ser utrolig smuk ud på dine billeder og du ser bestemt ikke syg ud. Lad ikke folks kritik komme ind under huden på dig, for du er mildest talt perfekt 🙂

  God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Jeg synes du er fucking lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Veronica Jylland

   Typisk mænd…. Det er lige præcis grunden til at modeller som Sarah louise ikke kan styre det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ja – du er ret tynd. Det er ikke kønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hejsa, synes du spiser for lidt. du spiser nærmest kun salat. bare spis, du dør altså ikke. og det er ikke pænt når man er FOR tynd, som du desværre er. Du bedte om vores mening og her er den , undskyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hvis du har fuldt hendes blog, kan du vel også se at hun faktisk også spiser fast food. f.eks. mc donalds 😉 endda lige inden hun skulle ud på restaurant med hendes veninder! Ikke for at være led eller noget, men ”tænk før man taler” !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie

  Synes du ser VILDT tynd ud på det første billede, måske i forhold til dine veninder på billedet. sorry men det ærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej sarah louise

  Jeg synes ofte du skælder dig selv ud på bloggen, når du har spist usundt. Ved ikke om du er syg, men du går lovlig meget op i din mad og på de billeder der, ser du ikke helt sund ud. Sorry…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah! Du ser tynd ud på de billeder der, men så længe du havde fuldstændig styr på hvordan du så ud, og ikke selv troede du var tyk, er der intet galt i det! Og jeg vil sige, at du har en rigtig smuk krop, og du er helt klart lige som du skal være. Ikke tag dig af folks kommentarer, for du ved jo godt selv at det er noget værre fis. Virkelig, du er smuk, og du skal virkelig ikke tage de latterlige beskyldninger til dig.
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Hmm…. Det er ofte syge piger, der ikke selv kan se det. Jeg synes du er alt for tynd… Ad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes ærlig talt lige de billeder er du for tynd, det kan man se på armene osv.. Lige nu har du en super flot krop:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvis du har en spiseforstyrrelse… Så ved jeg godt nok ikke, hvad sygeligt tynde modeller har! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jeg giver simone ret, dine arme er for tynde på de her billeder, men sådan som du er nu er du bare super flot! God størrelse hvor det hele hænger sammen på en harmonisk måde hvis du forstår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  i deres liv*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kan kun sige en ting: Jeg vil give alt, for at se ud som dig, eller bare ligne dig en smule! Det er sgu bare misundelse fra højre og venstre der skaber alt den sladder, men hvad så? Du er jo bare midtpunktet i dit liv, og du er skide smuk indeni og udenpå! Ingen tvivl der!

  Knus fra en fast læser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobil uploads fra igår aftes