Sidste time

Så er det ved at være lige om lidt, at vi skal rejse til Dubai. Vi vågnede kl. 08 og lå og snoozede en time, inden vi kom op. Michael har ikke engang pakket endnu og jeg kan mærke, at jeg er en lille smule stresset. Et vennepar skal passe vores søde katte i de to uger vi er væk, så vi skal også lige nå at gøre rent inden de kommer kl. 13.30 og så skal jeg jo liiiige nå i bad og have lagt lidt krigsmaling, så tiden er en smule knap.

Det tager vist kun en 6 timer at flyve og vi flyver direkte. Vi lander kl. 02.00 i nat. Jeg kan ikke blogge ombord, men jeg har heldigvis gemt en masse lækre billeder fra de sidste to dage, som i får i løbet af i dag:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find fem fejl