Smiler de til os!!!?

Åårrhh stakkels mis

Denne her søøøde lille kat, kom hen til mig ved Atlantis hotel og den haltede på det ene ben. Jeg var selvfølgelig lige ved at tude, da den lagde sig i bunden af min kjole. Hele mit indre skreg på, at tage hende op og med på et dyre hospital, men da en af vagterne sagde, at han nok skulle tage den på hospitalet, overtalte Michael mig til, at vi skulle lade ham tage ansvaret:( stakkels lille kat…..jeg tænker stadig på den….

 

4 kommentarer

 • Anne Damgaard

  kan i ikke holde øje med, om han tager den til dyrlæge?:/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ååh nej, jeg bliver også altid helt dårlig over den måde de behandler deres dyr på nede sydpå. Vil gerne have dem alle med hjem 🙁

  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åh nej, stakkels mis 🙁 Krydser alt hvad jeg kan for at vagten holder sit ord.

  http://www.tinaparna.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Åh nej….tror du ikke ham vagten selv slår den ihjel. Jeg havde også været helt ødelagt over, sådan en lille kat oghvis ikke min kæreste havde “snakket” mig fra det….havde jeg nok sat himmel og jord i bevægelse for at få katten med hjem. Ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smiler de til os!!!?