Middag på Cavalli

Så startede festen

Efter vi havde spist os mætte i den fortryllende mad, så blev Roberto Cavalli club lavet om til disko dasko. Lyset blev dæmpet og musikken blev højere. Vi bestilte husets egen vodka og jeg blev helt forelsket i både is holderen og vodka flasken. Det er sååå ærgerligt, at man ikke kan få den vodka i dk. Vi fyrede den af og pludselig svævede der to cirkus lignende damer ned fra loftet og gav et fedt show. Det eneste der var øv ved aftenen er, at stederne lukker kl. 03.00. Men til gengæld sover man ikke hele næste dag væk 🙂

Så startede festen

Så startede festen

Så startede festen

Så startede festen

Så startede festen

Så startede festen

Så startede festen

Så startede festen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag på Cavalli