Middag på MASH

Tab 1,5 kg inden nytårs aften

Det er det jeg gerne vil. Jeg kan se både på kinderne og vægten at jeg har taget 2 kg. på hen over julen og da nytårs aften er på lørdag, vil jeg gerne lige nå at tabe 1,5 kg. Og til jer der plejer at lynche mig, for at gå op i min vægt, i skal nok ikke læse med, de næste par dage;)

Du kan følge med i min kostplan og efterabe den resten af ugen og tabe dig sammen med mig. Du taber dig helt sikkert, hvis du følger den. De 2 første dage i min kur, spiser jeg kun proteiner, på 3 dagen frem til lørdag starter jeg med også at spise lidt grønt. Så på lørdag har jeg forhåbentlig tabt de 1,5 kg. og står klar i min flotte stramme kjole til en god nytårs aften:)

I må meget gerne skrive til mig, hvis i er med på kuren. For det er lidt sjovere, hvis man ved, at der er nogen der følges med en:)

Du skal handle følgende ind:

3 hytteost low fat
røget laks 2 pakker
creme fraice 2 pakker – low fat
kyllinge fars
løg
æg
okse bøffer low fat
kalkun bacon
spinat blade
pepper frugter
agurk
champignoner store friske
cherry tomater
hvidløg
fisk til panden (uden rasp)
gulerødder
havregryn ( man må kun indtage en lille portion uden sukker, hver anden dag, for at holde maven igang. Det koges til en grød med mælk og evt. lidt sødemiddel)
Cola zero eller andre light drikke er også tilladt.

Min mad her til morgen, var kød og 2 æg lavet på panden med lidt oregano og pepper. Og så spiser jeg vitamin piller, købt på bodystore.dk

Tab 1,5 kg inden nytårs aften

Tab 1,5 kg inden nytårs aften

16 kommentarer

 • Anna

  Sarah, du er fantastisk! Og din blog er fantastisk!
  og jeg ELSKER, at du giver os lov til at følge med i dine kure.
  Jeg fulgte med på den, og tabte mig 2 kg!

  Mere af det, vi eeeelsker det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej sarah louise..vil lige ønske dig tillykke med du skal giftes..jeg har hørt at man kan få en protein kur som erstatter et måltid mad..så noget i go morgen dk..men fik aldrig at vide hva det hed..og hvor man kan købe sådan noget pulver henne..kan se du har købt nogle vitamin piller via bodystore.dk kan jeg evt. være heldig der ? mvh tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Okay. Men jeg glæder mig til at se hvad dine måltider består af (:
  Så jeg/vi andre kan følge lidt med, og måske også tabe os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hvordan kom du frem til kuren? Evt. en hjemmeside? + Hvordan ved du hvor meget kød, hvor mange æg osv. du skal indtage ved måltiderne? (:
  Vil meget gerne være med på kuren! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg har bare lavet min egen, som virker på mig. det er en blandning af Dukan diet og atkins…sådan ca.:)

   Som sagt er det ikke sådan en kur, hvor om du spiser 2 eller 3 æg gør en forskel…du kan spise alm. portions størrelser, sålænge du holder nallerne fra kulhydrater:)

   Men hvis du vil køre den helt hår, må der ikke være mere end hvad der kan være på en mindre tallerken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MariaL

  Fed blog! følger dig ret ofte:) Angående kuren som som du skriver har en kemisk indvirkning på kroppen. Er der ikke en bestemt madplan for hver dag, når man har købt alle ingredienser?
  Håber på feedback:)
  Held og lykke med kuren
  /mariaL

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   nej har ikke lagt en madplan…men du kan jo se en madplan, ved at følge med her hver dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • milmic

  Det her lyder måske lidt klamt, men det smager simpelthen fantastisk. Du skal blende en dåse øko røde kidneybønner (de kan bl.a. købes i Netto) med 1-2 chili, citronsaft, koriander, ingefær,1/2 hvidløg og en smule rapsolie. Det mætter helt vildt, er rig på protein og rigtig godt, hvis man er på South Beach eller Dukan 🙂
  Jeg er klar på min. 1,5 kg inden lørdag
  Pøj pøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvorfor er det MERE usundt end grisebacon?

  Der er jo mindre fedt i. Måske er bacon i det hele taget ikke sundt, men forstår ikke helt hvordan det kan være MERE usundt, når der er mindre fedt? 🙂 Det kommer jo bare fra en kalkun istedet for en gris.

  http://www.tinaparna.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Micka

   fordi det ikke er meningen at der skal laves bacon af kalkun. Der er meget mere salt i kalkunbacon.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Micka

  Du er godt klar over at kalkunbacon er mere usundt end “normal” bacon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   nej det var jeg ikke..men det er også ligegyldigt. Jeg spiser det OG taber mig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hvor har du det fra Micka?

   Et gennemsnitligt stykke svinebacon indeholder 42 % mere fedt end kalkunbacon. Også kolesterol og salt er der lidt mindre af i kalkunbacon.
   Det afhænger selvfølgelig af kvaliteten af hhv. det svine- og kalkunbacon du køber. Så dårlig kvalitet kalkunbacon kan sikkert godt være mere usund end god svinebacon.

   Generelt set er hverken kalkun eller svinebacon sundt. Men hvis man synes, at man har brug for det i en velsmagende kost er kalkunbacon generelt et godt substitut for svinebacon.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Piger…i skal ikke tænke så meget på det med om kødet er det ene eller det andet. Al den mad, jeg spiser de næste par dage, har en fysisk/kemisk indvirkning på kroppen ud over at mætte. Det gør ikke så meget, at der er en smule fedt:) for fedtet hænger ikke i kroppen, når ikke ikke indtages med kulhydrater:) I skal bare holde jeg til det jeg skriver, så lover jeg vægt tab:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hvorfor gør det det?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag på MASH