Dagens morgentræning

Mine bade ritualer

Vejen til en god start på dagen er en god nats søvn, morgen træning, et lækkert langt bad og sund morgenmad:) Mine bade ritualer kan du se her i billeder. Det første  er lige efter et bad og helt uden make up. Det er der et par stykker af jer, der har efterspurgt…so here goes…håber ikke i bliver skræmt væk lol

Jeg vasker mit hår i Aussi produkter. Jeg giver det lige en behandling, da mit hår er ret træt efter al den føntørren, krøllen og glatning.

Mine bade ritualer

Jeg barberer ben, arme og cha cha hver anden dag

Mine bade ritualer

Og så bruger jeg denne fod fil hver dag, bare lige i et halvt minut under hver fod er nok, så har man dejlige bløde pige fødder.

Mine bade ritualer

Til min krop og ansigt bruger jeg disse økologiske produkter efter badet

Mine bade ritualer

Mine bade ritualer

Mine katte sidder altid i badeværelset og glor, når jeg går i bad. Som regel sidder Mille i vinduet, Oliver på badevægten og Cleo på vaskemaskinen….en cute lille velkomst komite når man kommer ud af badet hehe 🙂

Mine bade ritualer

19 kommentarer

 • Michelle

  Ved godt det er lidt lang tid siden du har skrevet dette indlæg, men det poppede lige frem.. 🙂

  Jeg tænkte på, hvor ofte bruger du treatment?? Jeg bruger dem nemlig også selv.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvorfor barber du dine arme ?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LAAAAAILAAAAAA

   det er sku da under armene.. skal hun virkelig skærer det ud i pap??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja åbenbart lol havde ikke regnet med så meget respons på noget så basalt…. Lidt skægt ikk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det gør jeg da heller ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nm

  hej sarah.

  1. du er vildt smuk både med og uden makeup 🙂
  2. jeg vil MEGET gerne vide om det er dine egne læber, eller om du har fået fyldt noget i? jeg overvejer selv at få fyldt noget i min overlæbe nemlig, så hvis du nu har, kan du så anbefale et godt sted? og hvis du ikke har, tja, så er du jo bare pisse heldig. eller, det er du nu nok også alligevel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou Patino

  forstår ikke man kan være så flot uden make up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Persille

  Brug make up du ser afskylig ud uden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det var da en kedelig kommentar. Har du ikke andet at lave?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LAAAAAILAAAAAA

   ja hold dig dog væk hvis du ikke har noget positivt at sige..hvordan ser du mon selv ud uden makeup??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Du skal ikke lytte til pernille. du er flot uden makeup, meget naturlig og du ville sagtens gå sådan ud i hverdagene 🙂
   knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm ja her griner vi lidt cha cha hmm også kendt som pu…, punani, hutci kutchi etc. get it 😉

  Se nu ser jeg det fra en mands perspektiv ja kvinder skal barbere pits og ben, men at være totalt bar på “cha cha” ja jeg må være gammeldags men det er jo totalt væk i min verden der skal skam være lidt “für” ikke mormor men bare man kan se lidt det syntes jeg gør en kvinde smuk og sexet på alle leder og jeg tror også michael vil se dig som en gudeskøn sexy kitten den vej. Gør han sku nok allerede 😉

  Men ja Sarah selv uden makeup ser du nydelig ud 🙂

  Kan dig og Michael havde et rigtig godt nytår. Vi ses måske i det nye år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  “Jeg barberer ben, arme og cha cha hver anden dag”
  hvad mener du med “cha cha”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ej du er bare så smuk! Selv uden makeup..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens morgentræning