Gigantiske mig!!!!!

Alarm klokkerne ringede

Jeg fik bagdelen ud af døren og mødtes med min veninde ved Memira ved Hovedbanegården. Hun skulle have laser opereret sine øjne og jeg har meldt mig som sygeplejer. Da vi endelig sidder i venteværelset og hun har fået en stesolid, så lyder brand alarmen. Vi bliver alle beordret ud på gaden. Politiet er der og der er ret kaotisk. Men i næste nu, stopper alarmen og vi kan gå tilbage til venteværelset….hmm.

Alarm klokkerne ringede

Alarm klokkerne ringede

Alarm klokkerne ringede

Operationen gik super godt. Hun kunne faktisk se indtil vi nåede hjem til hende, men nu er hun gået i sort og ligger i soveværelset i mørket med solbriller på. Jeg har min email, blog og et tlf møde,  jeg kan slå tiden ihjel med og så skal jeg ellers adlyde hendes mindste vink:) Thats what friends are for:)

Alarm klokkerne ringede

7 kommentarer

 • Heeej Sarah.
  Kunne dig eller din veninde ikke fortælle lidt omkring den laser operation, da jeg selv har overvejet det meget.
  Da jeg idag er 18(19 til februar) og har styrke på -4.0 og jeg HADER det.
  Håber du eller hende vil fortælle lidt 🙂

  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Josse

   Jeg ved ikke så meget om det og synes at du skal gå til et møde, da de der kan svare prof. på alle dine spørgsmål:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tænkte bare på om hun er tilfreds med resultatet osv? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det kan hun ikke sige endnu:) det er jo kun et par dage siden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja okay 🙂 Overvejer bare selv jo som sagt at få det lavet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kan man købe din fakefur? Har ledt på nettet efter den slags men kan desværre ikke finde en 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gigantiske mig!!!!!