Tv tid

Gensyn-se mobil pics

Her i kulden er det lækkert at se billeder fra tidligere ferier. Der var koldt og gråt i morges, da jeg stod op og det var i det hele taget ikke nogen særlig hyggeligt oplevelser, når ens fødder rammer det kolde gulv…man har bare lyst til at krybe tilbage under dynen. Så her er lidt “varme” billeder.

Se billeder: Hvor er det bare faaantastisk, at vågne til lyden af havet!! Mine glædes hormoner flyver rundt i kroppen her til morgen. Jeg havde den bedste aften med M i går. Jeg fik en en smuk gave af ham. Helt uventet hev han en lille sølv pakke frem med pink sløjfe frem, imens vi sad og drak lidt rose i aften solen. Hvad gaven var, kan du se her på bloggen senere i dag;)

Jeg havde lavet et lille nippe nappe fad til morgenmad:)

Gensyn-se mobil pics

Det gode ved at have sin egen terrasse er, at man kan spise morgenmad i sit undertøj hehe

Gensyn-se mobil pics

Så skal der tannes:)

Gensyn-se mobil pics

3 kommentarer

 • Sophie

  hvordan kan det være at du re-poster indlæg? vi har jo læst dem, så synes det er en smule kedeligt og ligegyldigt når du bare udgiver dem igen.. vi vil da hellere have nye indlæg 😀 og så kan vi altid bare kigge tilbage i arkiverne hvis vi vil have gensyn med de gamle..

  håber du tager kommentaren som noget konstruktivt og ikke negativt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hey 🙂 jeg gør det fordi jeg har helt nye læsere hver dag og en dag som i dag, har jeg ikke haft tid til at blogge, så re- blogger jeg 🙂 der er også et nyt indlæg idag. Så kender man et indlæg, kan man bare springe det over.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanne

  “Så skal der tannes” høhø, sjovt når ens navn er Tanne. 🙂 eller…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv tid