Nyt ur

Helt smadret

Hold kæft en lorte dag!!! Vi har siden vi stod op, gjort rent…og rent….og rent. En af mine veninder kom forbi, samt Michaels forældre. Uden dem havde det bare været en dag i helvede. Michael insisterede på, at vi selv skulle gøre lejligheden ren selv, inden vi flytter ud, selvom jeg synes at vi skulle betale os fra det:) DERFOR har jeg ikke fået blogget…så sorry….nu skal vi spise take out, Ben & Jerrys og se film og imorgen, skal vi så flytte det sidste ud i huset…..

1 kommentar

 • I do not even understand how I ended up here, but I believed tthis
  submit was once good. I do not understand who
  youu might be but certainly you’re going to a famous
  blogger if you happen to are not already.
  Cheers!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt ur