Min nye fave frisure

Sidste søndag

Sidste søndag i kbh centrum. Vi sov på madrassen på gulvet i nat. Alt er pakket væk og i dag flytter vi så endelig ud i huset. Det er en smule vemodigt, da jeg elsker den her lejlighed og jeg elsker at det tager 5 min. så er jeg på strøget. Men vores hus er et drømme hus, som man ikke kan finde her midt i byen. Jeg glæder mig helt vildt til at rykke ind og i aften skal jeg have mig et langt bad i vores store badekar i vores badeværelse, der er dobbelt så stort, som det vi havde her i lejligheden.

Imorgen har Michael taget fri fra arbejde, så vi kan komme ordentlig på plads og vi har en million praktiske ting vi lige skal have på plads. Jeg glæder mig som et lille barn til at indrette vores 8 værelser. Vi har smidt rigtig mange ting ud og alle de nye ting er allerede leveret i huset…så op med musikken, på med det praktiske ting og såååå skal der indrettes. jeg glæder mig til at få pakket ud, så jeg kan komme i mit lækre tøj igen. Træt af hygge bukser og sutsko hehe

Her er lidt billeder fra i morges. Min Elizabeth Arden  Eight hour er ikke pakket ned, den kan jeg slet ikke undvære på mine læber:)

Sidste søndag

Sidste søndag

Sidste søndag

5 kommentarer

 • tina

  Kan kattene finde ud af det… ? De må være skrubforvirret… Hehe. Blir nok et chok for dem at komme ud.. især her i sneen .. ;b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Vi lukker dem ikke ud før vi har boet der i 2 uger… Og der gør vi det lidt af gangen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor hyggeligt!
  Glæder mig til at se billeder af jeres nye hus, det er så dejligt at flytte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Cathrine

  Først af alt, elsker din blog!! 🙂
  Følger med hver dag.
  Tillykke med jeres nye hus, det må blive så dejligt for jer! Glæder mig selv til den dag min kæreste og jeg skal flytte i hus med bedre plads osv. 🙂
  Hvor er det nu I skal flytte hen? Håber der kommer lidt billeder derfra 🙂
  Ha en skøn søndag!
  / Ann-Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Vi flytter faktisk kun 10 min. herfra lige hvor post nummeret skifter til Brønshøj. Lige ud til en lille mose/sø…så hyggeligt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye fave frisure