Veninde hygge

Gravid uge 9 + 4

Halleluja!!!!! jeg brækker mig ikke mere!!! jeg er langsomt ved at blive næsten normal. Dvs. jeg har nu kun kvalme om morgenen og lidt hen på dagen og så når jeg bliver rigtig sulten, kommer kvalmen. Jeg har haft en forholdsvis god uge.

Symptomer

Jeg er meget træt og må nu lige tage en lur midt på dagen, hvis det er muligt. Efter kvalmen har lagt sig, er min appetit vokset. Hvor jeg normalt spiser 1 skive franskbrød, spiste jeg eks. i morges 4 skiver…yaiks. Jeg er ovre min tomat periode og er nu meget glad for hytteost, vand is og leverpostej/bønnepostej.

Jeg har lidt ligaments smerter i underlivet et par gange om dagen, men ikke noget slemt.

Læge besøg

Jeg var til gynækolog i uge 6 og nu skal jeg ikke til lægen før i uge 14, hvor jeg skal have en nakkefolds scanning.

Dig der selv har eller er i uge 9, må meget gerne dele dine oplevelser herunder i kommentar feltet:)

2 kommentarer

 • Rikke

  Hej SL..

  Jeg er i uge 9+0 nu.. Har døjet meget med kvalme og bliver hurtigt forpustet og hjertet pumper derud af.. Håber kvalmen snart aftager..

  //Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yesi

  Hej Sarah… Puha det kan jeg sagtens huske det der.. jeg har tvillingepiger, så kan huske det hele… Fint mave du har nu… mange gange tillykke med drengen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninde hygge