Besøg i Melange De Lux

Kan i huske denne kjole?

Jeg havde denne helt fantastiske blå kjole fra Marjan Pejoski KTZ kollektionen på til forrige mode uge. Den var en smule før sin tid med sit glitter og vilde farve, men nu er det som om dk har fanget, at farve er et hit. Der var rigtig mange læsere, der spurgte ind til, hvor den kunne købes og jeg vidste det ikke, da jeg havde specielt lånt denne til modeugen. MEN nu har jeg sgu fundet den til jer. De har 1 igen inde i butikken Melange De Lux i Ravnsborggade 6 🙂 so you better hurry;)

Kan i huske denne kjole?

Leveret med en venlig hilsen til BettingExpert Bet24

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Besøg i Melange De Lux