Kan i huske denne kjole?

Veninde hygge

Jeg har haft næsten helt fri fra arbejde i dag. Jeg havde kun1 times mail besvarelse og 1 enkelt tlf møde og så skulle jeg ellers lige have støbsuget 200 kvm. inden min veninde Mette kom forbi. Jeg havde bagt chokolade kage og det faldt i got jord hos Mette som er over 4 måneder henne i sin graviditet. Hun havde taget sin lille hund Cookie med, som brugte hele dagen på at drille mine katte.

Vi hyggede i sol krogen, som jeg kalder den med udsigt over søen/mosen og fik sladret godt igennem:) Nu skal jeg kigge lidt på opskrifter til på torsdag, hvor min sviger familie kommer til middag…nogle gode forslagtil hvad jeg skal servere, der skriger “jeg er en pissegod svigerdatter” ;)??

Veninde hygge

Veninde hygge

Veninde hygge

8 kommentarer

 • Stephanie

  Jordskokkesuppe med kammuslinger, den er altid et hit.. Jeg er ihvertfald yderst populær hvergang jeg severe denne for familie og veninder. Min er dog anderledes end de opskrifter man finder på nettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da op et dejligt hus du bor i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lund

  http://www.foodess.com/2011/03/moist-chocolate-cake/

  Tjek denne chokoladekage ud, den er fuldstændig fantastisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Julie

  Lasagne holder altid ! 🙂
  – det kan enten være kyllinge/spinat, almindelig, lakse/spinat… Ja, der er lidt at eksperimentere med, men det er en sikker vinder! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah 🙂

  Jeres nye hus ser virkelig dejligt ud – Tillykke med det!

  Du kan evt. lave en fyldt svinemørbrad omviklet af parmaskinke med kartoffelmos gratineret i ovnen og lidt bagte rodfrugter 🙂

  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hold nu kææææft en fed udsigt og et fantastisk lys indfald!!! Wauw siger jeg bare. Læs BIG misundelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hej man går aldrig galt i byen med en laks i oven med krydderurter og citron på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Du kunne lave pasta al forno. Den tager en lille time at lave og den smager super godt 😀
  skriver lige opskriften. (4. personer)
  500g pastaskruer
  2 dåser hakkede tomater
  350g bacon
  2 fed hvidløg
  1 dl oksebouillon
  salt
  peber
  350 parmesan
  1/2 frisk basilikum

  Måden at lave denne amazing ret på 🙂
  kog pasta, skær bacon i tern steg dem til de er brune.

  bland tomater med boullion, presset hvidløg og salt og peber.

  når pastaen er færdig blandes det hele sammen i et højt fad.( Drys med ost )

  Retten sættes i ovnen i 30min på 200 grader. og vola du er færdig 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan i huske denne kjole?