Gravid uge 9 + 4

Marjan Pejoski

Her er et presse billede fra da jeg var til AVIA modeshowet her i modeugen. Jeg har min jakke på fra Marjan Pejoski. En designer som bl.a. er kendt for at lave outfits til Lady gaga, Madonna og mange andre store kunstnere. Jeg er vild med den, da den er så anderledes og vild…det er ikke en jakke som alle andre. Den skabte også stor opsigt til showet og mange udenlandske mode fotografer stoppede mig på vej ud, for at få billeder af jakken…det var ret sjovt. Og fedt når folk kan genkende den designer man “har på”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 9 + 4