Sneak-peek i mit hjem

Med i Krimi 5

Jeg blev ringet op igår af Krimi 5, som for et par år siden havde læst om den episode, jeg oplevede, hvor jeg i en lille brandert tog en sort taxa hjem fra byen midt om natten. Det endte i at han overfaldt mig med forsøg på voldtægt. Heldigvis fik jeg kæmpet mig fri. Men ugen efter overfaldt han en anden pige og hun slap ikke ligeså heldigt:(

De skal lave et program, der handler om pirat taxaer og vil have mig med i programmet. Jeg sagde ja til det, da jeg så måske kan advare andre imod at tage en sort taxa. De kommer hjem til mig idag kl. 16.00 og laver interviewet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak-peek i mit hjem