Weee pakke post!

Den egentlige plan

var jo ikke, at jeg skulle ligge syg derhjemme på Valentins dag… Michael kom nu alligevel med gaverne og fortalte, hvad vi skulle have lavet, hvis alt var gået som planlagt. Kl. 16.00 skulle vi have været ude og flyve i helikopter…det har jeg nemlig aldrig prøvet før, så det havde han arrangeret. Derefter skulle vi så hjem, hvor han med lækre Shiseido produkter ville gøre et bad klar til mig med efterfølgende massage i creme fra samme mærke. Selv rosenblade havde han købt, til at strø ud over sengen og da han kom hjem havde han taget en kæmpe buket langstilket roser med og en sød ballon.

Maden ændrede vi ikke på. Vi skulle have været ude og spise sushi men vi fik det bragt hjem istedet. Helikopter turen har vi til gode til en anden dag, hvor vi har aftalt at holde Valentins dag:)

Den egentlige plan

Den egentlige plan

 

4 kommentarer

 • øv at du blev syg, når han havde planlagt alle de dejlige ting, men godt at I gør det en anden dag så 🙂
  jeg var også selv syg og måtte sågar bede min mand om selv at komme den fine buket i vasen 🙂

  -Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er næsten for sukkersødt alt det Michael har fundet på. Hehe. Gør han det fordi han føler, han skal eller fordi han rent faktisk selv kan lide det og går op i valentines dag? Der kan umuligt være mange fyre der går op i det selv, de føler jo bare de skal, fordi vi piger forventer det af dem. 😉 Synes det er en god idé i gør det en anden dag, hvorfor skal man være romantisk på netop valentines dag når der er så mange andre dage til at vise kærlighed i. 🙂 Og må det blive en god oplevelse med helikopter, lyder i hvert fald sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg går ud fra han gør det, fordi han elsker mig. Det er vores første Valentins dag sammen, så det var specielt..og så er han en kæmpe romantiker:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria J

  Hvornår trækker du egentlig lod i konkurrencen fra Valentins dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weee pakke post!