Web cam spas:)

Imorges

Shiiit det blev en vild aften igår!! To af pigerne blev aaalt for stive! Jeg kunne se, at der var blevet drukket ca. 4 flasker vin og 2 flasker vodka plus bobler og vi var kun 6 piger og 2 af dem drak ikke….Jeg er pænt træt i hovedet idag og har faktisk ligget i sengen hele dagen. Da jeg stod op, stod der opvask i tårne, der ventede på, at jeg skulle cleane. Michael var forsvundet som dug for solen, så jeg kunne desværre ikke charme mig til køkken hjælp. Inden han kom hjem, havde jeg fået gjort helt rent.

2 kommentarer

 • Anne

  Random spørgsmål.. Hvor er dit sengetøj fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   åårh det kan jeg sgi ikke lige huske….en eller anden senge forretning hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Web cam spas:)