Wanner stay in bed

Taget på……

Jeps…det var det jeg kunne konstatere, da jeg hoppede på vægten i morges. 1 kg har forplantet sig ekstra i min krop. Normalt ville jeg allerede nu, lige tage et par sunde dage, for at holde vægten i skak, men jeg kan mærke, at det gider jeg sgu ikke. Jeg er sleeet ikke i humør til at tænke over, hvad jeg spiser. Så spiste lige det jeg ville til morgenmad, nemlig en skål yoghurt med mysli og honning mmm…..

Taget på......

8 kommentarer

 • Christina

  Jeg synes det er en super indstilling du har Sarah – og gid der var flere som også bare ville sige “pyt” hvis de havde taget et kg på. Alt den slankehysteri må stoppes, og vi må være bedre til at leve i nuet og elsker os selv som vi er… -OG Sarah du er super inspirerende at følge!! Fortsæt bare med at skrive hvad der falder dig ind – og iøvrigt håber jeg at du finder din lille kat hurtigst mulig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Åhhh slap dog af – OG hvis du har det så meget værre end Sarah, er det nok fordi du sidder og har det dårligt over – at DU selv burde have tænkt på de ekstra kilo der sneg sig på…. hvis man gerne vil have en velplejet krop, er det vejen frem og self lader man ikke adskillige kilo ryge på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan da godt se at 1 kilo ikke er det man skal brokke sig over, men det gør Sarah Louise jo heller ikke. 🙂

  Hvorfor overhoved følge med på bloggen og give sig tid til at skrive en så negativ kommentar, hvis i allievel ikke synes godt om det der bliver skrevet?

  Jeg synes i hvert fald at det er fint.

  //Simone – voresboble.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg kan blive så vred på dig!! Tror du ikke er der andre der har det meget værre end dig? Jeg mener bare du har taget sølle 1. kg på.. JA for HOLD DA OP det kan man jo virkelig se…not!!!

  Du får det virkelig til at lyde som om at det vigtigste i verden er at være skind og ben og tager man 1 kg på så går det da slet ikke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Er så enig med dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

   Det er da Sarahs blog (og krop), og så vælger hun da selv hvad hun vil skrive! Skal man holde sin mund, hvis man føler 1 kg er for meget, bare fordi andre er uenige?? Man kan da ligeså godt tage det i opløbet, for ja ellers ender man jo som “dem der har det værre”, som du selv henviser til…
   Synes Sarah er smuk, som hun er, med eller uden det ekstra kg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   lol jeg beklager da, hvis det er sådan du tolker det. Men sandheden er jo netop, at hvis man ikke holder sig selv ved lige, så kan man pludselig have taget mere på, end hvad godt er. Jeg flipper jo ikke ud over 1 kg, som du kan læse dig frem til, men hvis du selv var model og i mange år havde levet af eks. at din krop skal være i perfekt form, så kan man ikke bare lade kiloene snige sig ind på en…sådan er det for alle, der skal performe med deres krop og udseende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Sarah!!! synes det fantastisk, at du har den indstilling!!
  Du er en forbillede, for piger som sultner sig selv, for at komme til at ligne noget, der slet ikke er tiltrækkende..

  Bevar, dit sind!! og med +1 kg, har du stadig en overlækker krop, tror jeg også din forlovede ville sige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanner stay in bed