En trist dag

Vi blev li så glade…

Det er slet ikke til at holde ud. Jeg har virkelig været helt ved siden af mig selv de sidste 2-3 dage. Oliver er stadig ikke kommet hjem. Igår aftes hang vi plakater og dusør op i hele området og ved alle tre moser/søer i nærheden. Så imorges ringede en mand og sagde, at han havde set et opslag, med nogle som havde FUNDET en rød kat. Han gav os adressen og kl. 07 imorges kørte vi ud for at finde plakaten. Vi fandt den og da jeg hopper ud af bilen, kan jeg se en rød kat på billedet og jeg blev helt glad, men tæt på, kunne jeg se, at det IKKE var Oliver:( det var som at få et slag i maven…det var en hun kat det blev fundet i december. Vi vendte nedslået hjem og jeg gik tilbage i seng.

Jeg føler mig sløj og i dårlig humør. Men livet skal jo gå videre. Nu har vi gjort alt vi kunne. Jeg vil forsøge at blogge normalt og ikke være så trist…og så må i godt alle sammen i Brønshøj mose områder holde øje med min lille skat.

5 kommentarer

 • Hej Sarah!
  Åh hvor jeg føler med dig! Det er slet ikke sjovt, men jeg vil lige sige at jeg har prøvet det så mange gange med min egen kat dengang jeg stadig boede hjemme hos mine forældre. Han hedder faktisk også Oliver og er rigtig nysgerrig. Nogle gange, især for nogle år siden, kunne han være væk i 3-4 dage og vi satte også plakater op over det hele og rendte rundt i hele vores nabolag og kaldte på ham, uden noget livstegn. Det var frygteligt! MEN han kom altid hjem af sig selv efter et par dage og var rigtig sulten og glad for at se os. Ofte er katte så nysgerrige og de kan finde ud af at gå ind i et skur eller noget lignende, og så bliver døren pludselig lukket fordi ingen har set at en kat er gået derind. Det kan også være at han er blevet skræmt af noget og ligger og gemmer sig et varmt sted et par dage indtil han tør komme ud og så kommer han hjem igen. Jeg tror ikke du skal være bange for at der er nogen der har taget ham eller noget i den stil, jeg tror det er mere sandsynligt at han bare er ude og udforske eller ligger og gemmer sig. Han skal nok komme hjem igen hvis han er uskadt, selvom det er et nyt sted i bor, så er katte helt vilde til at finde vej, så han kan sagtens lugte sig frem og finde hjem igen.
  Jeg håber han snart vender hjem, det er jeg næsten sikker på! Til sidst vil jeg bare lige sige at hvis han ikke har halsbånd på eller chip i øret, så er det en god idé at få det lavet på alle kattene sådan at hvis det sker igen og nogen finder den, at man kan finde frem til hvor den hører hjemme.

  Jeg krydser fingre for at han er ok og snart er tilbage hos dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Han er tydelig øremærket… Og det er tredje nat han er ude… 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er jeg ked af at høre at din lille skat ikke er dukket op 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cille

  Hej Sarah 🙂

  Jeg er selv den heldige ejer af 3 katte, har altid haft kat, de er de dejligste dyr der findes. Mine katte er både løbet væk i Købehavn, men også da vi fik sommerhus. Kender til den forfærdelige følelse når de ikker vender hjem inden mørket lægger til 🙁 men søde Oliver skal nok vende hjem!! 🙂 det er ganske normalt for katte, at udforske nyt terretorie 🙂 katte kan altid finde hjem igen, pga. dufte ! 🙂 Ikke opgiv, krydser fingre for at Oliver snart beslutter sig for at vende tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  det er ulempen ved at have en ude kat.. 🙁 det er så forfærdeligt når de ikke kommer hjem, men nogle gange så strejfer katte rundt i flere dage og vender derefter hjem, så du må endelig ikke opgive håbet!

  Krydser fingre..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En trist dag