Moorning babes

Min fødselsdag – vil du med?

Jubiiiiiii iiih hvor jeg glæder mig!! Jeg holder min store fødselsdags fest på den eksklusive club ZEN. Jeg regner med alle mine skønne venner kommer og at det bliver en uforglemmelig aften. Der er fri bar den første time sponsoreret af Smirnoff og så nogle velsmagende Cupcakes fra Agnes Cupcakes.

Jeg kan desværre ikke invitere alle mine tusinde af læsere, meeen jeg tænkte, at vi kunne lave en lille konkurrence, hvor i som læsere skal sende et billede af jer selv, hvor i  på en seddel eller stykke papir skriver noget ala “Tillykke med fødselsdagen Sarah Louise” og så trækker jeg 2 vindere, der kommer på VIP gæstelisten, der hver især må medbringe en veninde eller ven til festen.

Hvis du vil opleve den populære Club Zen med VIP entre, fri bar første time og lækre kager og verdens bedste fest, så send billedet til sarah@dreammodels.dk og så får du selvfølgelig muligheden for at sige hej til mig også:)

 

7 kommentarer

 • Sofia

  Hej sarah louise 🙂
  Hvornår skal man senest sende billedet til dig?
  Hilsen Sofia :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Er det så du kan sørge for, at der ingen grimmemennesker kommer til din fest 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Skal man være fyldt 18?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Fedt fedt fedt fedt… Lad heldet være med mig! 😀 Og forsat god solskins-dag.
  Ps. Fed blog…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moorning babes