Hilser på forårs solen

Mobil pics fra igår

Min veninde og jeg tog på cafe Zeze for at spise. Det var lidt en skuffende oplevelse. Der var ikke særlig mange mennesker og min venindes mad, var en katastrofe. Hun bestilte en fiskefilet, hvor hun pludselig inde i fisken finder en stor sort pølse, på størrelse med en finger…det var så rogn og det skal ikke være i en fisk, du betaler 185 kr. for:( ad bad. Vores tjener var tilgengæld rigtig sød…men efter den mad oplevelse, forstår jeg godt, at stedet var tomt.

Li efter maden gik vi på cafe Victor, hvor vi hoppede i baren. Der gik min veninde crazy i de helt stærke drinks og jeg hyggede med en Strawberry Daiquiri. Da kl. blev hen imod 01.00 blev der lige presset nok med mennesker og alle skubbede og en tur på toilettet kunne snildt tage en 20 min. pga. du bare ikke kunne komme igennem menneske mængden. Kl.01.30 smed jeg håndklædet i ringen og hoppede i taxa hjem. Her var huset tomt, for drengene var netop taget i byen, på Zen. Så jeg tullede i seng med 3 katte i sengen og sov sødt indtil min stang barcardi mand kom hjem:)

Mobil pics fra igår

Mobil pics fra igår

Mobil pics fra igår

Mobil pics fra igår

Mobil pics fra igår

Mobil pics fra igår

Mobil pics fra igår

1 kommentar

  • Sofie

    Hej Sarah,
    hvad bruger du til at tegne dine bryn op med? Og hvilket mærke???

    Mvh Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilser på forårs solen