Gravid uge 16 - dreng eller pige?

Glitter og top mave

Her er et billede af mig og Michael fra i fredags. Jeg har samme kjole på, som jeg havde på nytårs aften. Jeg kan stadig passe alt mit tøj, omend det strammer lidt;) Jeg har kigget en del på gravid tøj og jeg synes godt nok, at det er kedeligt og ikke spor fashionable. Jeg har ikke tænkt mig, at ligge min kærlighed for mode på hylden, så jeg vil forsat lave Dagens outfit og holde mig til nutidig og personlig mode. Jeg vil være gravid med stil;)

10 kommentarer

 • Johanna

  Smukt mama! Mange gange tillykkke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Stort tillykke med maven til jer begge! I er et super flot par, så ingen tvivl om I får et super dejligt barn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Super fed kjole til din gravide mave – meget passende at kalde den en lille disko kugle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare skøn ud med en lille mave, og man kan mærke, at du virkelig er glad! Det er dejligt at følge med i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Asos og Topshop.com har en masse flot (: !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Sarah.

  Jeg er lige begyndt at læse din blog, og hvor er det bare spændende at følge din graviditet. Mange gange tillykke med den dejlige nyhed!

  Jeg har gennem længere tid fulgt denne blog: http://www.thefashionguitar.com
  Charlotte, der er stifter af den, har for nylig født en lille dreng. Jeg tænker du måske kan finde inspiration i hendes gamle outfit-posts?
  Håber du kan bruge det!

  Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine-Alexandra

  Hej sarah 🙂
  Tillykke med graviditeten. Asos har en maternity ”afdeling” som faktisk har nogle ret fine ting, tag et kig dér 🙂
  Knus Josephine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ja, kig på Asos, faktisk er der noget der er så pænt at jeg godt ville være gravid bare for at kunne gå i det og det sad pænt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sara Louise.

  Ville bare lige sige stoooort tillykke med at dig og Michael skal have et barn! Blev så glad og overrasket da jeg læste dit indlæg, og sidder nu og kigger alle din indlæg om forløbet. Hvor er det fedt at du deler det, så man kan følge med.
  Det er så spændende at læse om, og synes det er så vildt at du har kunne holde det hemmeligt, specielt med outfit billeder! 😀

  Er så glad på jeres vegne og tror at det nok skal blive fantastisk for jer! 🙂

  Mangle hilser og lykønksninger Simone 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Christiansen

  Det er da en fin lille mave i den kjole. Synes også man skal se godt ud mens man er gravid. Måske du ender med at designe noget, så os der kommer efter dig får nemmere ved at se smarte ud mens vi er gravide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 16 - dreng eller pige?