Gravid???

Gravid uge 16 – dreng eller pige?

Som jeg skrev tidligere, så kan i se alle ugerne, jeg har været gravid i, ved at skrive gravid i søgefeltet. Min blog bliver ikke en “mama blog” fra nu af, men i ny og næ vil jeg opdatere bloggen med, hvordan det går med graviditeten:) og ellers så forbliver den, den samme som før…dvs. en blog om mode og livstil:)

(Uge 16-17) Sikke en fantastisk uge. Vi har netop fået kønnet at vide. Vi ankom til et scannings sted på Østerbro meget glade og forventningsfulde. Vi var en smule fjollet, fordi vi glædede os så meget. Vi vidste jo godt, at der kunne være en chance for, at man endnu ikke kunne se kønnet så tidligt. Hun skubbede mine mave rundt, jeg skulle op og bevæge mig lidt og hoppe lidt, for den lille skarn lå og gemte sig. Til sidst vendte jeg mig på siden og pludselig kunne vi se babyen sole klart.

Pludselig siger hun, jaaa så er det 100% sikkert…..det er en DREEEENG!!!!!! Michael sprang op og råbte “YES…DET ER EN MESSSIIIII” Jeg lå bare helt stille og prøvede at vride min hjerne omkring nyheden….jeg skal IKKE have en pige…jeg kunne slet ikke forstå det, for det havde jeg jo været så sikker på at det var en pige og jeg havde endda købt en lyserød hue! Hun blev ved med at sige, at der tydeligt var en tissemand og så fandt hun et billede, hvor jeg kunne se, at jaaa det var skam en diller, der var der…vi skal have en dreng!!! Ikke nok med det, sagde hun, at han igen var vokset meget, så hun satte os yderligere et par dage frem. Så den dag sprang vi fra uge 15+0 til 15+3.

Gravid uge 16 - dreng eller pige?

Da jeg ligesom havde fattet, hvad der skete og Michael stadig sprang rundt i lokalet og bavlede løs om et eller andet med, at rigtige mænd lavede drenge, så sænkede glæden sig over mig, som en varm blød dyne. Jeg var helt inde i mig selv en time efter, hvor jeg bare skulle forholde mig til, at jeg om 5 måneder skal være mor til en lille dreng. Det er en følelse, som ikke er til at beskrive. Uvirkeligt og lykkeligt. Så fjernt, men alligevel såå tæt på. der gik lidt inden vi fortalte andre det, vi skulle selv lige mærke nyheden alene.

Vi spiste brunch og fejrede nyheden med at shoppe noget drengetøj, som Michael valgte.

Gravid uge 16 - dreng eller pige?

 

Min mave

Min mave er vokset en lille smule på den sidste uge. Om morgenen buler den lige op i luften:) Her er et mobil billede taget 15+5.

Gravid uge 16 - dreng eller pige?

Her er det lille vidunder så!!!:) og jeg ved ikke om det bare er mig, men ser det ikke ud som om, at han smiler på det her billede???

Gravid uge 16 - dreng eller pige?

Gravid uge 16 - dreng eller pige?

Gravid uge 16 - dreng eller pige?

 

18 kommentarer

 • sissal

  Hej!
  Okay, lidt tid siden du postede indlægget, men vil bare lige sige tak for at du tog mig med ned ad memory lane. Jeg fik også kønnet af vide samme sted som dig og scanningsdamen var endda den samme kan jeg se:o)
  Jeg troede også der gemte sig en pige så kan tydeligt genkende de efterfølgende timer, hvor man lige skal forstå det hele. Det var så sindssyg en følelse der varmede helt ind til hjertet, jo længere tid der gik.
  Nu kommer han jo snart ud så pøj pøj med det hele… Det er SÅ hyggeligt ( og krævende) med en lille gut i sit liv.
  Alt det bedste til jer.
  PS. Kan forresten rigtig godt li’ din blog;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Martina

  Hej Sarah!

  Først, tusind gange tillykke med jeres dejlig sen-sommer-baby!
  Hvor skønt for jer! Jeg er selv i uge 24, og vi glæder os også helt vildt – så kan sagtens sætte mig ind i din ”sommerfugle-lykke”. Tillykke!

  Jeg ved ikke rigtig hvor jeg skal skrive mit spørgsmål henne, og vidste ikke om jeg skulle sende en mail, så du må endleig bare slette min kommentar hvis det er for personligt, eller noget du ikke har lyst til at svare på. Jeg håber dog ikke jeg fornærmer dig på nogen måde!

  Men mit spørgsmål lyder således;
  Hvordan ”har dine bryster det nu” ? Har du muligheden for at amme også? Kan du mærke forskel? Har du smerter? Jeg ville nemlig rigtig gerne have lavet mine, og havde egentlig sparet op og planlagt, men så kommer den lille jo 🙂 Jeg frygter de kommer til at se mærkelige ud, eller man ikke får chancen for at prøve at amme. Hvordan er det med dig?

  Jeg håber du vil svare, eller i hvertfald måske sende en mail hvis det er for personligt og igen; undskyld hvis det er for nærgående.

  Håber i har haft en dejlig weekend, og at jeres lille Messi har det dejligt!

  Mange varme hilsner fra,
  Martina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hey og tillykke

   jamen mine bryster er helt normale:) De gør ondt ligesom de skal, pga. graviditeten. Og ja jeg kan sagtens amme. Men nye bryster kan du jo ikke få lavet imens du er gravid, men efter kan du bare få dem lavet (altså når du er færdig med at amme) derud over må du heller ikke løfte i de første 3 uger efter operationen, så det skal du have med i planlægningen, nu i skal have en lille, som skal løftes meget. Evt. vente til barnet selv kan gå eller gør det i din mands ferie, så han kan tage sig af barnet og passe dig:) du er på benene i løbet af et par dage, men kan ikke løfte tunge ting før efter 3 uger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie S

  Tillykke med graviditeten, Sarah!!! Har på fornemmelsen, at du bliver en rigtig, rigtig sød mor. Ønsker jer alt vel 🙂

  Kh Julie S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Præcis det samme som os!
  Jeg var sikker på det var en pige og min mand på det var en dreng!
  Kan godt forstå en fars stolthed over at få en Dreng:)
  Isaac bliver kaldt MINI Messi i hele boliglaget hvor vi bor, pga. hans lange lækre hår! Så kan jeg kun håbe han bliver ligeså godt til det med fodbolden også:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Det var dog en utrolig negativ kommentar. Selvfølgelig er en mand glad for en lille dreng, der kan spille fodbold med ham. Og hvis det havde været en pige havde han jublet “YES, en smuk baby-Sarah!” Han er da bare enormt glad for hele graviditeten.

  Og Sarah, tusind gange tillykke, hvor er det skønt for jer!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G.

  Min første var også en dreng, men det var vi begge glade for, så var der en til at passe på den kommende lillesøster i fremtiden 😉

  Og sikke en glad dreng i venter jer, han smiler da helt sikkert på det billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Hej Sarah Louise

  Stort tillykke til både dig og Michael. (:

  Kan ikke lade og være med at grine lidt af Michaels Messi kommentar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det skønt både med forår og graviditet 🙂
  Ønsker jer alt muligt held og lykke!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angela Andersen

  I Knew it!!! Stort tillykke til jer begge to, hvor er det en fantastisk gave.
  Lidt sjovt med drømmene, har faktisk flere gange drømt jeg var gravid inden jeg fik mine to børn. Selvom jeg har sagt jeg ikke vil have flere, har jeg det sidste stykke tid drømt om graviditet og fødsler igen. Så nu må vi se… drømme har virkelig et klart budskab…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mils

  ej tillykke! bliver helt glad over alt den her kærlighed man kan mærke på din blog.
  det ligner helt vildt at han smiler på billedet :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sarah Louise.

  Stort tillykke med graviditeten og den lille ny! Jeg bliver simpelthen så varm indeni når jeg ser alle de fine billeder du har taget og det kan virkelig mærkes hvor glad og lykkelig du er over hele jeres lykkelige situation!
  Jeg synes det er fantastisk at I er så sikre på hinanden og at I både har hus og snart en lille baby og I bare er så lykkelige sammen!
  Jeg kender dig jo ikke, men jeg håber alt det bedste for jer og er så lykkelig på jeres vegne!

  Mvh, Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Stort tillykke. Dejligt for jer. Kan dog ikke lade være med at få et stik i maven over mandens store glæde over kønnet. Når folk får det sådan, tænker jeg om de mon synes at piger ikke er lige meget værd eller lige så skønne som drenge. Om de ville være blevet skuffede over en pige. Jeg ved godt at man elsker sine børn lige højt uanset kønnet og at Michael vil være en god far til alle de børn piger eller drenge som han får med dig, men som kvinde og mor til en datter bliver jeg lidt fortørnet over det.
  Ja, beklager, men sådan har jeg det.

  Det er dog en dejlig nyhed at I skal have et barn. Hvem ved, måske spiller skæbnen Michael et puds og det bliver den mest feminine, lille dreng i hele DK, som insisterer på at lege med dukker og gå i kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hej Birgitte nu ved jeg jo ikke hvad du har med i bagagen, men Michaels udbrud kommer sig af et væddemål. Jeg var sikker på det var en pige og ikke fordi jeg synes drenge er mindre værd 😉 det var bare min fornemmelse, ligesom Michaels fornemmelse var, at det var en dreng. Vi er glade uanset kønnet, men vi vil gerne have en
   pige også på et tidspunkt. At antage noget så voldsomt, som at michael synes et barn er mere eller mindre værd ud fra køn, fordi han kommer med en typisk mande kommentar, synes jeg er meget uberettiget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kan godt huske du var inde og købe huen. Men du skal være velkommen til at bytte den til en der passer til en dreng 🙂 Tillykke med det endnu en gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   lol godt husket.Jeg var skam inde og bytte den, til den grønne frø i sidste uge;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvor er det spændende! Og, det ligner faktisk at han smiler! Endnu engang tillykke! :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Christiansen

  Det er så dejlig en nyhed. Spændende at følge med, da du samtidig er så ærlig omkring mange ting 🙂 Og sig endelig også tillykke til “farmand”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid???