Rugbrøder i haven

Morgen motion

Vi kom ikke engang ud at spise igår, som først planlagt. Vi endte med at blive i sengen heeele dagen og kigge på rejser og hoteller. Vi har stadig ikke besluttet os for hotel, men nu er rejsen til Thailand booket og betalt weeee, jeg glæder mig helt vildt!! Vi vil allerhelst have en slags bungalow end et alm. hotel værelse, men det er svært at finde noget lækkert uden at det koster en bondegård.

Jeg var lige super frisk imorges og tog en 30 min på cross traineren:)

5 kommentarer

 • Line K.

  Hvilket mærke er din crosstrainer..?

  Forresten, super blog..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kan i den grad anbefale Phi Phi Island Village – beach bungalows direkte på stranden eller Hill Side Villa med egen pool – helt fantastisk!
  Tjek ppisland.com. Det er ikke just billigt, men alle pengene værd (egen lagune, infinity-pool etc.). Vi bookede via latestays.com og fik det til halv pris (kan dog først bookes tidligst 28 dage før ankomst) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ellers så vent med at bestil til i kommer derned, jeg ved godt det er lidt risikabelt, men det er tit meget billigere end på nettet. Det var i hvert fald mit indtryk da jeg var på Koh Samui! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  jeg har boet på coral bungalows på koh samui. dejlig lille bungalow helt ned til vandet. og meget billigt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrøder i haven