Hygge på øverste

Vi har terrasse lige ude foran soveværelset, så her den anden dag, lagde jeg mig derud med dyner og puder og slikkede lidt sol. Man skal ikke tage fejl af, at man får skam en del sol på dette tidspunkt. Jeg var helt rød i kinderne om aftenen. Vi kom ikke i Ilva den anden dag, da der jo var lukket, så tror vi tager i derind idag istedet for. Det er så hyggeligt at Michael har fri 🙂

I aften skal vi bare være hjemme og slappe af og i morgen skal vi til Danish DJ Awards. Så i må lige hjælpe mig med at vælge kjole her senere….min mave er jo en smule større en den plejer og det er første gang. at jeg skal ud og vise den frem sådan på den røde løber:)

2 kommentarer

 • Lullu

  Hej Sarah,
  Hvor ser det skønt ud! 🙂
  -hvor er den top/undertrøje fra du har på, den er rigtig fin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er bare en gammel bodystocking fra Ginatricot:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske middag