Sen blog

At gøre sig klar med manden

Før i tiden gjorde mig altid klar med en veninde, men efter jeg er blevet forlovet, laver jeg ofte de sjove ting med min forlovede. Ikke at jeg ikke kan tage i byen med pigerne mere, men det bliver der nok ikke så meget af, nu jeg er gravid;) Ihvertfald så kan det altså være ligeså hyggeligt at gøre sig klar med sin kæreste. Eks. hoppede Michael i bad, så tog jeg en kold Corona og et champagne glas med juice med ned på badeværelset. Så tændte vi musik og sludrede imens vi badede og gjorde os klar. Hjælp til lige at krølle håret eller vælge øjenskygge, kan man dog ikke forvente at få hehe

At gøre sig klar med manden

At gøre sig klar med manden

At gøre sig klar med manden

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sen blog