At gøre sig klar med manden

DDJA mobil pics

Her der billeder fra vores søndag aften, hvor vi var til danish dj awards. Vi var der kun en 1,5-2 timer, så gad jeg ikke mere. Men det var dejligt lige at være ude og få sagt hej til folk. Jeg var super glad for, at jeg valgte den stribet kjole. Den sad godt og maven kunne blive vist lidt frem;) Jeg havde bare en lys habit jakke på med mit burberry sjal/halstørklæde, men jeg så så lige at ham Gustav fra For lækker til love, havde et (fake) burberry sæt på fra top til tå og så gemte jeg mit væk….den fyr har simpelthen ødelagt et lækkert mærke lol

DDJA mobil pics

DDJA mobil pics

DDJA mobil pics

9 kommentarer

 • Du er bærer simpelthen din graviditet så smuk! tillykke og held og lykke med den lille fremover når han engang kommer til verden 🙂 og selvom det er en mode blog, så gør det ikke noget der kommer nogle mor / at være gravid indlæg, man kan jo ikke blive andet end glad på dine vegne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  LOL, ham som ellers går så meget op i mærker, hahaha 🙂
  Btw, du så for godt ud den aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jade Danielle

  Tillykke med graviditeten! Det klæder dig. Og hvor er det skønt for dig, at du har sådan en god mand også. Det stråler bare på billeder man ser, hvor godt i har det sammen. Glæder mig endnu mere til den dag jeg finder min mand, når jeg ser jer to.
  Håber alt går perfekt med graviditeten fremover. Og sikke nogle dejlige forældre jeres lille dreng får.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie K
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er din lyse habit fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] så gad jeg ikke mere. Men det var dejligt lige at være ude og få sagt hej til folk. … Læs mere Posts Related to DDJA mobil picsStem på en af disse to til i aftenJeg skal til Danish dj Awards i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Rigtig flot kjole, elsker du fremviser din mave så flot! hvordan ved du ham Gustav havde fake på? det var da godt nok pinligt af ham, han går jo så meget op i mærkevare:P lol..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg er mode fanatiker og kan spotte fake miles away;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Søde Sarah,

  Som alt andet bærer du også din graviditet så smukt 🙂

  Jeg vil høre om hvliken hårfarve du bruger her under din graviditet.. Min kæreste og jeg prøver på at blive gravide.. Og vil så ha farvet mit hår i en farve som kan farves en gang imellem, så udgroningen ikke bliver for slem, men heller ikke skader lille bebser 🙂

  Som altid en super lækker blok, er fast læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At gøre sig klar med manden