Pocherede æg

Dagens outfit

Se billeder: Jeg har slet ikke været hjemme hele dagen. Jeg har været ude og shoppe hele dagen og hygge med min veninde Line. Jeg tog mine nye Gucci ballarinaer på, det skulle jeg ikke have gjort, da de jo slet ikke er gået til, så nu har jeg en ordentlig vabel bag på den ene fod. Min blå top er fra Gat Rimon og bukserne er fra H&M. Min taske er også fra Gucci, det er en ældre sag.

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

4 kommentarer

 • Sofie

  Super fedt og sommerligt outfit, elsker farven på toppen! 🙂

  Her spurgt tidligere, men har ikke fået et svar – du har en lys habit, som du havde på til DDJA, hvor er den fra? 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmina

  Hey sl

  Tak for en fantastisk blog. Jeg læser den hver dag:)
  Ved du hvad din søn skal hedde??

  Kh J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg elsker din blå top og dit hår er så lækkert. Er det dit eget hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øøøv min din fod! Men skoene er ellers rigtig fede 🙂 Måske er de gået til nu så hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pocherede æg