Dagens outfit

Se hvad jeg har bagt:)

Jeg elsker jo at lave mad og i formiddags kastede jeg moig ud i en gang pølsehorn. Jeg synes selv, at de er blevet vældig fine:) Jeg gik lige i haven og plukkede nogle friske påskeliljer, lavede en kop lakrids the og så var der ellers serveret. Min lillebror sov hos mig i nat, da Michael var i byen, så ham er Michael lige ude og køre hjem. Vi havde gyser aften igår, da det jo var fredag d. 13. Jeg turde ikek selv gå på toilettet, så jeg fik min bror til at stå lige uden for og snakke med mig, imens jeg tissede lol…..det her store hus, kan godt være ret scary efter 3 timers gyser film!!

Om et par timer kommer et af vore venne par og så skal vi grille lidt på terrassen i det gode vejr:)

Se hvad jeg har bagt:)

Se hvad jeg har bagt:)

Se hvad jeg har bagt:)

1 kommentar

 • Anne

  Sarah jeg elsker seriøst din blog, du er jo bare for dejlig!!
  Elsker specielt når du laver indlæg med dine hjemmelavede måltider, det er jo det hyggeligste i verden. Det er næsten som man kan dufte den hjemmelavede mad igennem skærmen!

  Og du er så pisse SEJ, fordi du lod os følge med i dit vægttab for noget tid siden. Selvom du vidste at nogle folk ville hate, gjorde du det alligevel, du er for sej!!!
  + Cafe indlæggene MED madbilleder er også top nice. Du er fandme en kvinde med appetit på livet, maden og det hele. Og du er ikke bange for at skjule det!

  THUMPS UP KEEP UP THE GOOD WORK!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit