Bling & farver

Se mig i bikini og mave for første gang:)

For første gang hoppede jeg i en bikini. På vores øverste terrase er der ret varmt og fantastisk at ligge og slikke sol. Det var lidt underligt at se min krop i bikini, nu når den ser så anderledes ud. Min navle stikker lidt ud og hullerne fra min gamle piercing er blevet helt synlig. Jeg hev mit dame blad og gravid blad med ud. Arrangrede lidt juice og snack og tændte for musikken på min tlf…så lå jeg ellers der. Jeg måtte dog gå ind et par gange og lige smøre mig ind i faktor og få noget skygge:) Men hvor var det hyggeligt. Måske kan man godt få en hyggelig ferie i dk alligevel.

Jeg er nu 22+4 uger henne:)

Se mig i bikini og mave for første gang:)

Se mig i bikini og mave for første gang:)

Se mig i bikini og mave for første gang:)

9 kommentarer

 • Julie

  Hvor ser du bare skide godt ud, Sarah! Din krop ser stadig fuldstændig fantastisk ud, selv med en lille baby på vej – heldige dig 🙂
  Pas godt på dig selv og din kæreste – er sikker på, i bliver fantastiske forældre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Sarah-Louise, af en eller anden grund synes jeg det klæder dig at være mor, selvom du ikke har født barnet endnu :*
  —Hvordan kan du ikke faa strækmærker paa maven?

  Hilsen
  Sarah H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Uha det kan sagtens nå at komme endnu. Jeg er kun 5,5 måned henne, så stræk mærker kan kommer eks i 8-9 måned. Man kan ikke gøre noget, da det er gen betinget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma Rasmussen

  Halløj.
  Du ser vidunderlig ud!!!!! Din mave er bare så rund og fin.
  Jeg er ked af du ikke kommer på den ferie du har glædet dig så meget til, men tag ud og rejs når baby er født, har rejst med mine ( har 3) første gang når det var 1,5 -2 mdr og det var super lækkert og nemt.
  Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Kan man se dit program på nettet til den tid, hvis man ikke har kanalen, var det ikke tlc det hed :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah Louise. Måske du kunne tænke dig, at fortælle hvad dine planer bliver med hensyn til amning, når I får den lille? Er det muligt med silikone bryster? Er bare nysgerrig :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Silikone har ingen betydning for amning:) men resten må i se i det tv program jeg er ved at optage, der handler om graviditet osv:) det bliver først vist til efteråret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   EJ hvor spændende!!! Og lige hvad jeg mangler! 🙂 Jeg vil så gerne have lavet bryster, især nu hvor min datter på knap 7 måneder samt en graviditet har gjort dem meget mindre pæne 😉 Men jeg er sådan i tvivl om jeg skal vente til efter barn nummer to… Derfor har jeg også været nysgerrig efter at spørge dig og følge med i, hvordan dine bryster for betydning for amning og om du overhovedet kan amme..

   P.S hvor er du smuk gravid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah Louise

  Hvilken faktor bruger du? Du skal passe på med maven i solen, da den let kan blive forbrændt.

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bling & farver