Morgen forkælelse

Tøsefornærmet

Jeg fik kun lavet 1 indlæg igår inden vi skulle ud af døren og vi var ret sent hjemme. Da vi så var hjemme havde jeg slet ikke lyst til at blogge, for jeg var nemlig sur. Rigtig hormon tøse fornærmet, fordi min kæreste havde lavet aftaler med en ven igår aftes og jeg troede ham og ejg havde en aftale. Så vi endte i det super dumme, hvor vi var uvenner da han gik og så gik jeg rundt og var edderspændt rasende hele aftenen og det hele kunne rende mig inklusiv bloggen. jeg gik pisse sur i seng og gad ikke engang sige godnat. I morges havde stormen så lagt sig igen og han var tilgivet….

Vi spiste morgenmad i sengen imens vi så det sidste afsnit af Games of Thrones, som vi er blevet heeelt hooked på. Han har ferie de næste 3 uger og pga. min risiko graviditet, må jeg ikke rejse:( så vi vil forsøge at få det bedste ud af ferien herhjemme i dk:)

9 kommentarer

 • Kristina Becher

  Skænderier følger jo med 😉
  – den serie har jo oss det hele, drama, humor, sex, intriger, spænding, blod. den er jo bare så god og i kan glæde jer til 2.sæson.

  ‘Anita’ har skrevet et link til watchseries, det er en side jeg oss bruger. Hvis den lacker, så lad den stå og loade lidt, siden er ikke perfekt, men den fungerer udemærket 🙂
  – din mave er vel oss kommet på den str. så slikskålen kan stå godt og være inde for rækkevidde når du ligger på sofaen og hygger? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  http://watchseries.eu/
  And go nuts! 😀 Kan se det nyeste afsnit af Game of Thrones blev lagt ud i går – så der er alt hvad du behøver.. Er den serie virkelig så god, som alle siger? Bør nok tjekke den ud.. Men håber linket kunne hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadja

  SÆSON 2 HELT TIL AFSNIT 6 ER UDE PÅ PIRATE BAY! Den er så latterligt god, og afsnit 7 er lige kommet i tv i USA, derfor kommer det på pirate bay lige om lidt!!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det kender jeg selv alt for godt – og jeg kan ikke en gang undskylde det med løbske hormoner pga. graviditet 😉

  Nu ikke for at gnide salt i såret mht. jeres aflyste ferie til Thailand. Men har du nogle gode rejsetips til Thailand? Min kæreste og jeg skal derned om 3 ugers tid – har du nogle tips og guides til lidt lækkerier på Phuket?
  Jeg er sikker på, at I får en skøn ferie i DK – jeg ved da i hvert fald godt, hvad jeg helst ville have; En baby i maven og ferie i DK – eller ingen baby og en ferie i Thailand 🙂 Der er ingen tvivl – I må bare tage jeres guldklump med på eventyr næste sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den kan streames herfra: http://www.1channel.ch/watch-1386995-Game-of-Thrones
  Der finder jeg alle mine film og serier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Uh! Games Of Thrones er også en helt genial serie – vi følger også med hver lørdag herhjemm – bare en skam at næste sæson først starter til næste forår… der er sgu lang tid til! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jaaa det er da så belastende…den sluttede bare så spændene. Men nu går jeg på nettet og ser om jeg kan finde de næste afsnit…i dk er de altid sent ude;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Åh, sig lige til, hvis du finder et godt sted! Jeg vil se, hvad der sker med alle dragerne! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgen forkælelse