På Halvandet

Lige nu!

Musikken pumper og stemningen er god. Jeg ligger her og varmer mig og har netop bestilt en vegetar sandwich. Deres brød er så lækkert, at kun med pesto på, kan jeg spise det:) Michael er kastet sig frådende over en rigtig mande burger og Rosé vin. Min baby har lige sparket en del, det er sjovt nu, for nu kan man se det, selvom man står lidt derfra. Michaels ven så det lige og blev helt chokeret hehe;)

 

2 kommentarer

 • Anne

  Hvor er det henne??

  Vil lige sige at du er F****** nice mht dit indlæg om slank gravid kvinde!
  Det er så modigt af dig at tage det emne op, og selvfølgelig skal det være muligt at være attraktiv selvom man er gravid. Det virker som om mange kvinder bruger graviditet som en undskyldning for at proppe sig med slik og kager. Keep up the good work, det er så fedt!
  – Ved ikke om du tæller dine kalorier gennem dagen, men det du har angivet er ihvertfald hverken nok til dig eller baby på en dag 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Sålænge jeg har taget på og min jordemor siger alt er ok, så bekymrer mit madindtag mig ikke. Jeg sulter ikke og har det ikke dårligt…. Min baby vejer kun 800 gram, så at jeg har taget 5-6 kg på er mere end rigeligt. Har jo stadig 3 måneder tilbage. Ender nok på de 10 kg, hvis jeg slipper for væske ophobning… Og det gør jeg nok ikke, men det forsvinder efter jeg har født.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På Halvandet