Dagens outfit

Se hvad jeg har købt til baby

Man kan hurtigt begrave sig selv i baby indkøb, men jeg har virkelig prøvet at begrænse mig. Jeg er ikke en snob, når det kommer til at købe tøj og baby ting til min kommende søn. Han ved jo ikke hvad tingene har kostet. Eks. så har jeg købt baby dyne og disse to sengesæt i Jysk sengetøjslager. De retro look, der er “in” i tiden for baby ting er ret cool, men priserne er meget svingene. Eks. kan man i magasin få baby sengetøj med ugler til 400-500 kr. men i jyske sengetøjslager får man et sæt, der er mindst ligeså fint til ca. 100 kr. Forskellen er måske, at det fra jysk hurtigere bliver grimt, men så er det jo godt, at baby dynen allerede efter nogle måneder skal skiftes ud med en junior dyne:) Jeg læste engang, at farven grøn, stimulere babyers hjerne mere end andre farver, men at farver generelt er godt for barnets kreativitet. Jeg fandt også de søde farvede rammer i jysk. De skal hænge lige ved puslebordet, med billeder af ham:)

Se hvad jeg har købt til baby

4 kommentarer

 • Amalie

  Hvor blev jeg glad da jeg læste at det! Fik lige en hel del mere respekt for dig da jeg læste dette indlæg. Og du har helt ret baby ved ikke hvad det har kostet, og hvis han gjorde ville han nok også være helt ligeglad – så længe det ikke er noget billigt, dårligt lort.

  Knus.

  Forresten, hvor vokser din mave bare hurtigt! held og lykke med bebsen når den kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvor er det nogle fine ting!
  Og giver dig fuldstændig ret i dét 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogen fine ting – dem skal baby nok få glæde af..! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angela Andersen

  Hvor er det fint – og overraskende! Var ellers sikker på du hoppede med på mærketøjsbølgen af Katvig, Småfolk og Molo som så “mange andre”, men du har fuldstændig ret i at baby ikke ved hvad tingene koster. Desuden vokser de jo meget hurtigt ud af tøjet de første 2 år 🙂 Jeg har prøvet diverse børnetøjsmærker – både de billige og de dyre, og min erfaring er at de dyre mærker kan falme ligeså hurtigt som de billige, så det er jo en smagssag hvad man vælger at investere i,

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit