Dagens outfit

Sådan har du aldrig set mig før!

Her er nogle billeder af en helt speciel dag i vores sommer ferie. Vi havde forinden turen til Hornbæk, hentet fiske grej hos Michaels forældre. Der er så mange ting jeg ikke må, her under min graviditet, men fiske må jeg godt:) Det er virkelig mange år siden, jeg sidst har været ude at fiske. Vi købte et par sandwiches med og noget at drikke og så stod vi der i et par timer og vi fangede virkelig mange i forhold til, hvad jeg havde regnet med. Vi fangede 11 og beholdt 7. Det var skide sjovt og der blev gloet en del, for alle de andre fiskere var mænd, som stod i deres vaders…og så stod jeg der i bh, gravid mave og bare tær…total ur kvinde lol. Det var pænt klamt, når hovederne og indvoldene skulle ud, meget grænse overskridende, men på den fede måde:)

Jeg blev helt bidt af det og det var svært at stoppe, når man først var gået igang. Det kan anbefales at prøve…Michael elskede det:)

Sådan har du aldrig set mig før!

Sådan har du aldrig set mig før!

Sådan har du aldrig set mig før!

Sådan har du aldrig set mig før!

Sådan har du aldrig set mig før!

Sådan har du aldrig set mig før!

Sådan har du aldrig set mig før!

2 kommentarer

  • cool, du er så meget mere end en modella med stilletter. Tak fordi vi får lov at se dig på en anden måde 🙂

    -Katja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Ha ha du er så sej!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit